Nieuws

Onderstaand vindt u het laatste nieuws, verslagen en aankondigingen van concerten en evenementen.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg Gline Musics op Facebook of Instagram.


AMeeZing#Wishes Leans on YOU!


AMeeZing#Wishes is een gratis en online koorproject waar iedereen aan mee kon doen. In dit nieuwsitem staat alle informatie.

Read More


Lezingen met muziek


Drie thema-bijeenkomsten over 'omgaan met verlies' door Arthur Nijsten, uw gids bij afscheid, worden georganiseerd voor zorgmedewerkers en andere geïnteresseerden. GLine Musics ondersteund deze bijeenkomsten met haar zang en pianospel.

Read More


Franse klanken bij L1 radio


Cent Mille Chansons was te gast bij L1 Cultuurcafé.

Read More


AvondTuurtje


Op woensdag 16 september organiseert Cent Mille Chansons een uniek openluchtconcert: een AvondTuurtje!

Read More


En…. smile!


Tijdens en na de derde 'Pique-nique et Musique' werden in het mooie Limburgse landschap enkele foto's gemaakt van de musici.

Read More


Pique-nique et musique


Een muzikale picknick in het zonnige en bourgondische Limburg met ‘du pain, du vin, du fromage’ en de mooiste Franse chansons.

Read More


Jediech – Wim Heijmans


Wim Heijmans liet zich inspireren door de fotoreportage van Rodger de Wit. Daar kwam dit mooie gedicht in het Limburgs dialect uit voort.

Read More


‘be responsible, stay at home, protect the others’


Wat betekent het Corona-virus en de voorschriften van het RIVM voor GLine Musics? In dit artikel leest u alles over de gevolgen voor concerten, evenementen en pianolessen.

Read More


‘Cent Mille Chansons’ haalt de krant!


Cent Mille Chansons haalt de krant. Journalist René Willems wist een boeiend gesprek om te zetten in een leuk artikel voor VIA Maasticht. Foto: Annemiek Mommers.

Read More


Herdenkingsdienst Walpot Eijsden


GLine & Friend Clemens Hoffman luisterden de herdenkingsdienst van de Walpot in Eijsden op met liedjes van Toon Hermans, Trijntje Oosterhuis en Franse chansons.

Read More