AMeeZing#Wishes Leans on YOU!

(Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken)

Het is ongelooflijk jammer dat de laatste workshops van AMeeZing geannuleerd zijn vanwege de maatregelen rondom Corona … we missen onze AMeeZingers!

Om tijdens deze tweede Corona-golf toch het gevoel van verbinding te ervaren hebben we AMeeZing#Wishes ontwikkeld: een online koorproject waar iedereen gratis aan kon meedoen. Het was volledig ‘corona-proof’, leuk om te doen en je kreeg er iets heel bijzonders voor terug: een digitale wenskaart om te versturen in de decembermaand.

In dit project was een speciale rol weggelegd voor het schoolkoor van het Porta Mosana College in Maastricht: ruim 40 leerlingen zongen een achtergrondmelodie in bij de swingende gospelversie van het lied ‘Lean on me’ (Bill Withers, versie: Glee). Na een aantal repetities werden op school de opnames gemaakt en gemonteerd onder de ingezongen zangstemmen van de #wishes-deelnemers. Een prachtige ervaring waar zelfs L1 een nieuwsitem van gemaakt heeft: L1 over AMeeZing#wishes.

Meer informatie staat op de webpagina: www.ameezing-projects.com/ameezingwishes.html

Heb je nog geen abonnement op onze nieuwsbrief van AMeeZing? Stuur dan een mail naar: ameezingprojects@outlook.com.