GLine Musics – Ghislaine Mommer

GLine Musics is het muziekatelier van Ghislaine Mommer. Men kan hier terecht voor het  boeken van één van haar ensembles of voor pianolessen. Verder kan GLine Musics worden ingehuurd voor het organiseren van evenementen of zangworkshops.

Met de start van het bedrijf GLine Musics komt Ghislaine terug bij haar grote passie: muziek maken en muziek delen.

Muziek is haar middel om mensen te raken door verwondering, verbinding en verrijking. Verwondering en verrijking ontstaan wanneer de luisteraar open staat voor muziek. Dit kan door het leren bespelen van een instrument, maar ook door op een andere manier te (leren) luisteren. Verbinding ontstaat wanneer samen met anderen gemusiceerd wordt.

Ghislaine heeft twee studies afgerond aan het conservatorium van Maastricht: klassiek piano bij Tonie Ehlen en de studie schoolmuziek bij André Stolwijk. Zangles kreeg ze op het conservatorium van Peter Kokkelmans en Marie- José van den Beuken. Ook na haar opleiding volgde ze diverse zanglessen en zangworkshops, zoals klassieke zang bij José Kalthof (josekalthof@gmail.com) en jazz bij conservatoriumdocente Susanne Schneider.

Haar passie voor muziek is begonnen op de basisschool met blokfluitlessen en het zingen in het schoolkoor. Vanaf haar negende levensjaar ging een grote wens in vervulling: ze kreeg pianoles. Op de middelbare school, het Sophianum, werd haar zangtalent ontdekt tijdens het schoolcabaret. Ze werd toetseniste bij VocalGroup Magan in Mechelen en pianiste bij diverse ensembles. Zo speelde ze vele jaren als pianiste in duo Papillon. Hierin begeleidde ze fluitiste Nettie Smeets tijdens koffieconcerten, diners, recepties en andere gelegenheden. Ze speelde achtergrondmuziek als huispianiste bij Bohemen Resorts (Landal Green Parks) in Vaals. Ook ging ze aan de slag als theaterober bij Pepper & Co Theaterproducties waar ze diverse rollen als zangeres vervulde.

Volg GLine op Facebook