Overzicht van enkele aankomende evenementen

Klik op de datum voor aanvullende informatie en ticketverkoop

Gline Musics verzorgt samen met Edith Rutten het educatieve programma voor internationaal Festival Vocallis. En dat programma ziet er veelbelovend uit! Eén onderdeel hiervan is het scholierenfestival voor leerlingen van 15-18 jaar van diverse middelbare scholen. De leerlingen studeren tijdens de muzieklessen op scholen in Maastricht, Gulpen en Heerlen een aantal koorwerken in. Deze worden tijdens de workshop o.l.v. Hans Leenders en Studium Chorale samengevoegd waarna er een concert plaatsvindt bij cultureel centrum SCHUNCK in Heerlen. Dit concert is vrij toegankelijk voor publiek.

Kijk hier voor meer informatie op de website van Festival Vocallis.

Franse chansons en Franse wijn, dat is een perfecte combinatie. Daarom slaan vinoloog Harry Blom (wijnwinkel Plan B) gezellige wijnconcerten organiseren. De eerste middag was meteen uitverkocht. Hou Facebook en deze website in de gaten voor meer wijnconcerten.

Probusclubs zijn verenigingen die saamhorigheid en vriendschap van (geheel of nagenoeg) postactieven te bevorderen. Dit doel wordt bereikt door onderlinge hulpvaardigheid; verbreding en uitwisseling van kennis en interesse; verruiming van inzicht en door ontspanning. Een concertmiddag met lunch en een meezingactiviteit past perfect binnen deze doelstelling. Duo Cent Mille Chansons kijkt er dan ook naar uit om deze middag te mogen verzorgen.

De eerste beaujolais wordt bij het hoofdkwartier van de NATO feestelijk ontkurkt met een concert van Cent Mille Chansons.

Cent Mille Chansons mag woensdag 15 december een bijzondere middag verzorgen met kerst- en wereldlijke muziek voor KBO Hulsberg. KBO-Limburg is een maatschappelijke organisatie die tot doel heeft alle senioren in Limburg een podium en een gezicht geven. Met ruim 3000 vrijwilligers zijn zij een grote organisatie die werkt aan aan een samenleving waarin alle generaties even belangrijk zijn, elkaar respecteren en oog hebben voor elkaar.

GLine gaat samen met zanger Jo Essers en harmonie St.Gertrudis een kerstconcert verzorgen in de prachtige Gertrudiskerk.

Heb je zin om zondag 19 december 2021 om 11.00u een zingend aperitiefje met ons te doen ?

AMeeZing Projects biedt jou een glas bruisende zangbubbels met verschillende hapjes van mooie, grappige, bekende en minder bekende liedjes.

Hoe meedoen ? 
Stuur ons een mail, dan sturen we een paar dagen voor het online-event een beveiligde zoom-link en de partituren.

Wil jij erbij zijn? Meedoen is gratis, maar je kunt AMeeZing Projects steunen door een vrije bijdrage over te boeken op onze rekening.

IBAN   NL85 RBRB 0706 4237 98
BIC      RBRBNL21 (Regiobank)
T.n.v.   AMeeZing Projects
Te        Wijlre
O.v.v.   Donatie AMeeZing Projects + je naam

Let op: stuur a.u.b. ook een mail met naam, woonplaats en telefoonnummer naar: ameezingprojects@outlook.com. Dan sturen we de link en partituren en houden we je graag op de hoogte van onze AMeeZing#aperitieven en andere projecten.

Op zondag 30 januari 2022 tussen 13.00 en 17.00 uur geven zangdocent Rob Meijers en workshopleiders Jo Annemans en Ghislaine Mommer de zangworkshops Klassiek, Zing Gospel en Pentatonix. Zing je mee? De workshops duren 1,5 à 2 uur en je kunt je opgeven voor maximaal twee workshops. Tickets: €27,50 via www.muziekendans.schunck.nl/inschrijven/91184/ameezing-schunck

Cent Mille Chansons mag woensdag 6 april een bijzondere concert- en meezingavond verzorgen tijdens een gezellige Franse avond van Zij-actief in Gulpen.

AMeezing Projects wil zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe fijn het is om samen muziek te maken. Zij organiseert daarom jaarlijks laagdrempelige zangactiviteiten om zodoende het samen zingen in al zijn facetten te bevorderen. Kijk voor meer tickets en meer informatie: www.ameezing-projects.com/ameezing-porta.html .

GLine Musics organiseert samen met Jacq Teunissen en Paul Frijns in het kader van 125 jaar Harmonie St.Gertrudis Wijlre een muzikale wandeling in de kern van Wijlre. U bent verzekerd van een gevarieerd aanbod van professionele muzikanten én amateurs met veel ruimte voor talentontwikkeling. Omdat het moederdag is worden de moeders speciaal in het zonnetje gezet!

Er zal vanaf 12.00u een doorlopend programma worden georganiseerd. Concerten duren maximaal 20 minuten. Bezoekers stippelen hun eigen route uit en bezoeken naast de concerten de mooiste plekjes van het idyllische bierdorp Wijlre. Cent Mille Chansons geeft drie miniconcerten in Kasteel Wijlre. Om 17.30u zal de grande finale plaatsvinden in het Wielderhoes i.s.m. harmonie St.Gertrudis.

Entree vanaf 12 jaar: €10,00 incl. programmaboekje/wandeling en toegang tot alle concerten

Tickets zijn te koop bij het Wielderhoes vanaf 11.00u

 

zangworkshop AMeeZing
koorzanger voor één dag
Zondag  22 mei 2022 aanvang 10.45 uur
De Kopermolen, von Clermontplein 11 – Vaals

Houdt u van zingen? Kom dan naar de geheel verzorgde workshopdag met samenzang en een heerlijke lunch. Ghislaine Mommer en Jo Annemans nemen u voor één dag mee in de wereld van meerstemmige muziek. Met aandacht voor vocale warming-up, zangtechnieken en performance. U maakt opnieuw kennis met pop, klassiek en alles daartussenin.

Zingt u in een koor? Verras dan een vriend of vriendin die nog geen ervaring hiermee heeft en maak er samen een onvergetelijke dag van, want voor deze belevenis hoeft u geen geoefende koorzanger te zijn: iedereen die van zingen houdt is van harte welkom.

Jo is actief als zangcoach, arrangeur, koordirigent en veelgevraagd zanger bij diverse koorproducties. Ghislaine is vanuit haar muziekatelier GLine Musics actief als zangeres, pianiste en dirigente bij diverse ensembles en gelegenheden.
De dag begint om 10.45 uur en eindigt met een miniconcert om 16.00 uur.
Elke deelnemer ontvangt bij aanvang een map met de koorpartituren en teksten.

Tickets wordt z.s.m. bekend gemaakt via de website: www.ameezing-projects.com/ameezing-kopermolen.html

Clemens (piano) en Ghislaine (zang) komen met een volledig nieuw chansonprogramma. Une belle histoire avec un touché de nouvelle vague. Ghislaine en Clemens nemen je in de prachtige tuin van de Cellebroederskapel mee naar het Frankrijk van toen en nu met bekende klassiekers én chansons van deze tijd. Zoals je van dit duo gewend bent wordt het publiek na de pauze weer verleid om mee te zingen. Het belooft weer een bijzonder avond te worden: une soirée spéciale!.

Meer info over kaartverkoop wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Clemens (piano) en Ghislaine (zang) komen met een volledig nieuw chansonprogramma. Une belle histoire avec un touché de nouvelle vague. Ghislaine en Clemens nemen je mee naar het Frankrijk van toen en nu met bekende klassiekers én chansons van deze tijd. Zoals je van dit duo gewend bent wordt het publiek na de pauze weer verleid om mee te zingen. Het beloofd weer een bijzonder avond te worden: une soirée spéciale!

Het concert start om 20.00u.

Tickets zijn t.z.t. te koop via www.dekopermolenvaals.nl

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook