Overzicht van enkele aankomende evenementen

Samen met Eric Reddet (tenor, o.a. bekend van the Platina tenors bij André Rieu) en pianiste Abbigail Richards verzorgd Ghislaine een huiskamerconcert waarin cross-overs ontstaan tussen chansons, klassieke liederen en jazzstandards. GLine Musics werkt bij deze productie samen met The Macaron Project.

Meer info en tickets via the macaronproject

Datum: zaterdag 14 maart vanaf 19.00u – vooraf reserveren noodzakelijk via themacarondproject@gmail.com

Dit concert vindt ook plaats op zondag 15 maart vanaf 17.00u

GLine Musics verheugd zich op een muzikaal uitstapje als zangeres in een top-40 band. Samen met een samengesteld combo van goede musici uit Wijlre en omgeving geeft deze band de jubileumavond van de harmonie een feestelijk tintje.

Clemens en Ghislaine verzorgen op zondagmiddag 22 maart 2020 een concert ten bate van een goed doel: geld inzamelen voor het expertisebureau ‘Helse Liefde’. Dit bureau adviseert en geeft ondersteuning aan slachtoffers van loverboys.

Het concert start om 14.00u in hoeve de Croon in Maastricht. Tickets à € 20,- zijn te koop via de site: https://www.zontamergelland.nl/?p=1140

Dit jaar vindt de derde editie plaats van AMeeZing Porta: een dag waarin het plezier in samen zingen centraal staat. Ghislaine zal samen met Jo Annemans zorg dragen voor een afwisselend programma waarin verschillende muziekstijlen, zangtechnieken, performance en wellicht bodypercussion aan bod komen. Katelijne v.d. Boorn en Richard Quaden zorgen voor een gastvrije invulling van de dag.

Tickets vanaf januari via Tickli: €34,00 inclusief bladmuziek en lunch

Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor up-to-date informatie.

Heerlijk geurende lavendelvelden, zon, lekker eten, een goed glas wijn en natuurlijk prachtige chansons: dat is Frankrijk zoals we het kennen. De warme stem van Ghislaine Mommer, de virtuoze pianoklanken van Clemens Hoffman en de sfeervolle melodieën van Huub Heijnens op accordeon zullen uw herinneringen aan Frankrijk doen herleven.

En er is meer, want onvergetelijke melodieën als ‘Non, non rien n’à changé’, ‘La vie en rose’ en ‘Aux Champs Elysées’ zijn er om gezongen te worden. Daarom wordt het publiek verleid om na de pauze mee te zingen met de chansons die speciaal hiervoor geselecteerd zijn. U wordt daarbij ondersteund door leden van Combokoor Mozaïek uit Hulsberg.

Boek een ticket voor een reis naar het passievolle en ondoorgrondelijke Frankrijk. Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten.

Datum: za 18-4-2020

Tijd: 20.00u

Ticket: www.tickli.nl –> Cent Mille Chansons

Prijs: € 12,50

GLine Musics organiseert samen met Jacq Teunissen en Paul Frijns in het kader van 125 jaar Harmonie St.Gertrudis Wijlre een muzikale wandeling in de kern van Wijlre. U bent verzekerd van een gevarieerd aanbod van professionele muzikanten én amateurs met veel ruimte voor talentontwikkeling.

Er zal vanaf 12.00u een doorlopend programma worden georganiseerd. Concerten duren maximaal 20 minuten. Bezoekers stippelen hun eigen route uit en bezoeken naast de concerten de mooiste plekjes van het idyllische bierdorp Wijlre. Om 17.30u zal de grande finale plaatsvinden in het Wielderhoes i.s.m. harmonie St.Gertrudis.

Entree vanaf 12 jaar: €10,00 incl. programmaboekje/wandeling en toegang tot alle concerten

Tickets zijn te koop bij het Wielderhoes vanaf 11.00u

Trio Troisième verzorgt de muzikale omlijsting tijdens een besloten diner. Engelstalige ballads, Franse chansons, Nederlandse kleinkunst en Jazz standards passeren de revue. Dit diner wordt i.s.m. koor Get Real opgeluisterd.

Een bijzondere middag met muzikale optredens van L3, het Mergelland Mannenkoor en literaire bijdragen door dialectschrijver Wim Heijmans uit Kerkrade.
Entree: 10 euro, reserveren via De Klimboom

GLine luistert in de buitenlucht een bijzondere boekpresentatie op met toepasselijke liederen op een bijzondere locatie.

Voor de derde keer zullen Franse Chansons gebracht worden door Ghislaine Mommer (zang) en Clemens Hoffman (piano). Ook dit jaar heeft het duo veel bijzonders voor u in petto. Zo zullen de drie jonge, talentvolle zangeressen Iris, Michelle en Micheline een bijdrage leveren. En ook zangensemble WBN8 is weer van de partij. Laat u verrassen en zing na de pauze mee met onvergetelijke melodieën als “non, non, rien n’à changé” en “Aux Champs Élysées”.

 

Clemens en Ghislaine weten de sfeer van een feest goed neer te zetten met pop- en jazzballads en hun Franse chansons. Zo ook op deze feestmiddag in Villa Proosdij in Klimmen (besloten).

Met veel plezier brengen GLine, Clemens en Huub de Franse Chansons naar Valkenburg met een deels bekend en deels nieuw programma. Steeds meer eigen nummers van dit ensemble krijgen bekendheid en zullen ook op deze middag ten gehore worden gebracht.

Datum: zondag 4 oktober 2020
Tijdstip: 15.00-17.30u
Locatie: Kloosterkerk Valkenburg, Oosterweg 3 Valkenburg
Tickets t.z.t. via www.tickli.nl

https://www.maas-heuvelland.nl/valkenburgmeerssen

Na de succesvolle samenzangdag begin dit jaar gaat AMeeZing opnieuw workshops te verzorgen in het prachtige Schunckgebouw. Samen met de twee andere workshopleiders Ellen Bliek en Jo Annemans maken we er een vrolijke en energieke dag van! Meer info: schunck of mail naar ameezingprojects@outlook.com voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook