Overzicht van enkele aankomende evenementen

Klik op de datum voor aanvullende informatie en ticketverkoop

Diner chantant: Clemens en Ghislaine weten de Franse sfeer goed neer te zetten met hun chansons. Zo ook tijdens dit ‘diner Française’ in kasteel Limbricht (besloten, alleen voor leden van deze charitatieve organisatie).

Door de corona-maatregelen is GLine op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om mensen een fijne middag te kunnen bezorgen. En dat is gelukt! Een muzikale picknick in het zonnige en bourgondische Limburg met ‘du pain, du vin, du fromage’ en prachtige chansons op een idyllische locatie.
De beste kaashandel van het Zuiden van fam. Peerboom zorgt voor een heerlijk kaasplankje met stokbrood. Cent Mille Chansons zorgt voor de Franse chansons, GTF Franzen voor het beste geluid en het publiek neemt zelf een plaid, tuinstoel en wijntje mee: ‘une bonne coopération’.

De drie volledig uitverkochte picknickconcerten bewezen dat ons publiek uitkijkt naar deze concerten. Een reactie van ons publiek: ‘In de zon, op een dekentje in het gras geluisterd naar de Franse muziek van Cent Mille Chansons: ik had nog geen vakantie, maar zo voelde het wel. Heerlijk!’ – Els Huver 10-8-2020.

De ticketverkoop gaat twee maanden voorafgaand van start. Wilt u op de hoogte blijven van deze en andere concerten van Ghislaine Mommer? Stuur dan een mail voor de nieuwsbrief naar: centmillechansons@outlook.com.

AMeeZing organiseert in de openlucht een gezellige avond waarin we in de avonduren meerstemmige muziek zingen. Na afloop is er tijd voor een gezellige borrel en proosten we op ons gezellige samenzijn.

AMeeZing#Midsummer – Samen zingend de zomer tegemoet….
Heb jij ook zo’n zin in een inspirerende zangworkshop in de buitenlucht? Schrijf je dan in voor AMeeZing Midsummer: een zwoele avond met samenzang, heerlijke hapjes en zomerse drankjes .

De zangworkshop vindt plaats in de Atrium-tuin van het Porta Mosana College.  Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom, ongeacht zang- of koorervaring.

De inschrijving sluit op zondag 11  juli 2021.
Wanneer        Donderdag 15 juli 2021
Waar                Porta Mosana College – Oude Molenweg 130 – 6228 XW Maastricht
Tijdstip            19.00 tot 22.00u
Kosten             €17,50 p.p. inclusief hapjes, drankjes en partituren, via www.tickli.nl
Deelnemers  Maximaal 25 personen

N.B. we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen onze deelnemers om hetzelfde te doen.

Clemens en Ghislaine weten de sfeer van een feest goed neer te zetten met pop- en jazzballads en hun Franse chansons. Zo ook op deze feestmiddag in Villa Proosdij in Klimmen (besloten).

Zondag 6 juni 2021
AMeeZing Projects werkt graag samen met SCHUNCK,  dé centrale ontmoetingsplaats voor kunst en cultuur in Heerlen. Een organisatie waarbij het delen en stimuleren van creativiteit, educatie, informatie en erfgoed centraal staan. Deelnemers kiezen twee van de drie aangeboden zangworkshops, gegeven door Rob Meijers, Jo Annemans en GLine. Kies twee workshops en doe mee, we staan immers garant voor een middag heerlijk zingen, swingen en genieten!


De workshops:
– Retro! (workshopleider: Ghislaine Mommer)
– Zing gospel! (workshopleider: Jo Annemans)
– …nader te bepalen… (workshopleider: Rob Meijers)

Tickets: klik hier

 

Heb je zin om zondag 26 september 2021 om 11.00u een zingend aperitiefje met ons te doen ?

AMeeZing Projects biedt jou een glas bruisende zangbubbels met verschillende hapjes van mooie, grappige, bekende en minder bekende liedjes.

Hoe meedoen ? 
Jij wordt donateur en kunt dan jaarlijks een aantal keer een uur AMeeZingen !
Wij sturen een paar dagen voor het online-event een beveiligde zoom-link en de partituren.

Wil jij erbij zijn? Steun ons dan door minimaal €10 over te boeken op onze rekening. Vergeet niet om daarna een mail te sturen.

Het is ook mogelijk om eenmalig mee te zingen. Steun ons dan met een donatie van €5 en stuur ter bevestiging een mail.

IBAN   NL85 RBRB 0706 4237 98
BIC      RBRBNL21 (Regiobank)
T.n.v.   AMeeZing Projects
Te        Wijlre
O.v.v.   Donatie AMeeZing Projects

Let op: stuur a.u.b. ook een mail met naam, woonplaats en telefoonnummer naar: ameezingprojects@outlook.com. Dan sturen we de link en partituren en houden we je graag op de hoogte van onze AMeeZing#aperitieven en andere projecten.

AMeeZing Projects tijdens de Limburgse Koordagen in Roermond

Tijdens deze workshopmiddag nemen Jo Annemans en Ghislaine Mommer de deelnemers mee in de wereld van meerstemmige muziek. Met aandacht voor samenzang, stemtechniek en performance laten zij hun deelnemers al zingend kennis maken met pop, klassiek en alles daartussenin. Voor deze belevenis hoeft men geen geoefende koorzanger te zijn. Door de unieke, professionele en aanstekelijke match weten beide workshopleiders er samen met het publiek, een feest van te maken. Deze middag wordt mogelijk deels online aangeboden.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

GLine Musics organiseert samen met Jacq Teunissen en Paul Frijns in het kader van 125 jaar Harmonie St.Gertrudis Wijlre een muzikale wandeling in de kern van Wijlre. U bent verzekerd van een gevarieerd aanbod van professionele muzikanten én amateurs met veel ruimte voor talentontwikkeling. Omdat het moederdag is worden de moeders speciaal in het zonnetje gezet!

Er zal vanaf 12.00u een doorlopend programma worden georganiseerd. Concerten duren maximaal 20 minuten. Bezoekers stippelen hun eigen route uit en bezoeken naast de concerten de mooiste plekjes van het idyllische bierdorp Wijlre. Cent Mille Chansons geeft drie miniconcerten in Kasteel Wijlre. Om 17.30u zal de grande finale plaatsvinden in het Wielderhoes i.s.m. harmonie St.Gertrudis.

Entree vanaf 12 jaar: €10,00 incl. programmaboekje/wandeling en toegang tot alle concerten

Tickets zijn te koop bij het Wielderhoes vanaf 11.00u

 

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook