Overzicht van aankomende evenementen

Na een succesvol en uitverkocht chansonconcert vorig jaar nemen Ghislaine Mommer (zang) en Clemens Hoffman (piano) u weer mee op hun muzikale reis naar Frankrijk. In het grotendeels vernieuwde programma passeren bekende en minder bekende Franse Chansons de revue. Het programma wordt aangevuld met diverse muzikale verrassingen! En ook nu kan en mag iedereen na de pauze weer meezingen met Franse klassiekers die speciaal hiervoor geselecteerd zijn, ondersteund door zangensemble WBN8.

Uiteraard mag een glas heerlijke Franse wijn niet ontbreken. Dit welkomstdrankje is in de prijs inbegrepen. Ook het tekstboekje met de meezingers wordt u namens de organisatie gratis aangeboden.

Het belooft wederom een onvergetelijke muzikale avond te worden.

Datum & tijd: Zaterdag 15 juni, 20.00 uur
Locatie: De Kopermolen, Von Clermontplein 11, 6291 AT Vaals (Route)
Tickets: € 14,00 p.p. inclusief tekstboekje en welkomstdrankje

Koop hier uw tickets ›

Franse chansons tijdens een liefdevol huwelijk op een unieke locatie: chateau Sint Gerlach, het prachtige domein van Camille Oostwegel. Zowel de huwelijksvoltrekking als het diner worden muzikaal omlijst door Ghislaine (zang) en Clemens (piano)

De veteranen worden ’s middags in het zonnetje gezet. Muzikaal neemt L3 dit voor zijn rekening: mooie Limburgse Luister Liedjes zullen tussen de gangen door gezongen worden door Erwin Lennarts (zang), Huub Heijnens (accordeon, basgitaar, zang) en Ghislaine Mommer (piano, gitaar, zang).

Tijdens de Kunstmarkt in Vaals zal Trio Troisième het publiek in vrolijke sferen brengen. Hun achtergrondmuziek richt zich op jazzy klanken, easy listening ballads en bijzondere arrangementen voor zang, gitaar en dwarsfluit.

Datum: za 20 juli & zo 21 juli
Tijd: 15.00-17.00u
Locatie: Kopermolen Vaals

Tijdens de Kunstmarkt in Vaals zal Trio Troisième het publiek in vrolijke sferen brengen. Hun achtergrondmuziek richt zich op jazzy klanken, easy listening ballads en bijzondere arrangementen voor zang, gitaar en dwarsfluit.

Datum: za 20 juli & zo 21 juli
Tijd: 15.00-17.00u
Locatie: Kopermolen Vaals

Tijdens het bevrijdingsfestival Gulpen-Wittem zal Trio Troisième de jaren ’40-’50 muzikaal vertolken tijdens de expositie met attributen uit de oorlogstijd en bevrijding. Van 11.00-13.00u treden zij voor u op in het Wielderhoes.

Vanaf 17.00u verzorgt Ghislaine de presentatie en zang tijdens de slotmanifestatie op het van Wachtendonkplein en het concert in het Wielderhoes. Tijdens dit concert treden verder voor u op: harmonie en drumband St.Gertrudis Wijlre en mannenkoor St.Cecilia Gulpen. Zij hebben, samen met Ghislaine, enkele muzikale verrassingen voor u in petto.

Toegang voor zowel de expositie als de slotmanifestatie is gratis.

Inspirerende workshops, lezingen en voorspeelmomenten tijdens de Dag van de Piano. Het doel van deze dag is om zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met pianomuziek. Het ochtendprogramma is voor kinderen tot 12 jaar. ’s Middags richt het programma zich op iedereen vanaf 12 jaar. Er is ook een (piano)boekenmarkt voor het goede doel. De ludieke afsluiting is betoverend….

Laat je verrassen en onderdompelen in de wereld van de pianomuziek!

 

Het ‘Dag van de Piano-team’ bestaat uit Jo Zinken en Ghislaine Mommer (Kopermolen) en pianodocenten: Marli Scheeren, Clemens Hoffman, Tjeu Zeijen, Marion Blom, Meta Drummen en Linda Smolenaers.

Vanaf 14u verzorgen L3 en Paul Weelen een muzikale Limburgse middag in Kerkrade. Wim Heijmans zorgt voor de literaire invulling. Entree €10,-

Empty section. Edit page to add content here.

Heerlijk geurende lavendelvelden, zon, lekker eten, een goed glas wijn en natuurlijk prachtige chansons: dat is Frankrijk zoals we het kennen. De warme stem van Ghislaine Mommer en de virtuoze pianoklanken van Clemens Hoffman zullen uw herinneringen aan Frankrijk doen herleven.

Maar er is meer, want onvergetelijke melodieën als ‘Pour un flirt’, ‘La vie en rose’ en ‘Aux Champs Elysées’ zijn er om gezongen te worden. Daarom wordt het publiek verleid om na de pauze mee te zingen met de chansons die speciaal hiervoor geselecteerd zijn, ondersteund door zangensemble WBN8.

Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman nemen u op enthousiaste wijze mee op hun reis naar het passievolle en ondoorgrondelijke Frankrijk. Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten.

Datum & tijd: zaterdag 18 januari 2020, 20.00 uur
Locatie: Karroesseltheater, Jupiterstraat 35, 6161 XD Geleen6129 CP Urmond
Tickets: Koop uw tickets via www.karroessel.nl

 

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook