Overzicht van enkele aankomende evenementen

Klik op de datum voor aanvullende informatie en ticketverkoop

Een chansonavond vol liefde, passie en nostalgie

Ghislaine Mommer (zang) en Clemens Hoffman (zang en piano) nemen u graag mee naar het zonnige Frankrijk met de mooiste chansons. We zijn verheugd te kunnen melden dat niemand minder dan Erik Bansberg als percussionist het concert zal ondersteunen. Het belooft een swingende Franse avond te worden!

En er is meer, want na de pauze wordt het publiek verleidt om enkele bekende chansons mee te zingen. Zij worden daarbij ondersteund door zangensemble WBN8.

Tickets en meer info via: www.dekopermolenvaals.nl

Kom jij ook naar onze zangavond in Maastricht? We werken aan meerstemmige en swingende popsongs en worden verrast door heerlijke hapjes en drankjes die deze avond geserveerd worden. Ervaren én onervaren zangers en zangeressen kunnen deelnemen. NB meld je via mail bij ons aan als de workshop is volgeboekt, dan plaatsen we jou op de wachtlijst: ameezingprojects@outlook.com

Tickets: www.tickli.nl/tickets/ameezing-midsummer

Vrijdagavond 7 juli geeft duo Cent Mille Chansons eens tuinconcert in Wijlre! Neem je eigen tuinstoel en drankje mee en geniet met prachtig uitzicht en mooie chansons van deze zomeravond. Meld je aan via mail of voor meer info: centmillechansons@outlook.com. Een ticket kost €10.

De Limburgse Koorschool opende vorig jaar een dependance in het Heuvelland o.l.v. Ghislaine Mommer. De kinderen van dit koor, CantiCollis, laten graag horen wat ze in dit jaar geleerd hebben. Kom luisteren en geniet van jonge talenten uit Vaals, Nijswiller, Vijlen, Eys, Meerssen, Valkenburg, Mechelen, Gulpen, Wijlre en Schin op Geul!

NB het concert start om 17.15u, entree is gratis. Een vrije gave wordt op prijs gesteld.

De Kopermolen in Vaals vormt voor de vijfde keer het decor van de Dag van de Piano, waarbij het instrument tijdens verschillende activiteiten centraal staat. Er zijn onder meer lezingen, workshops, interviews en concerten. In de ochtend richt het programma zich op jonge kinderen, vanaf 13u zijn jongeren en volwassenen welkom om mee te doen en te luisteren naar alles wat de piano te bieden heeft. De dag is gratis toegankelijk. Een vrije gave wordt op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook