Overzicht van enkele aankomende evenementen

Klik op de datum voor aanvullende informatie en ticketverkoop

Vakantie?? Nee hoor, we gaan zingen!!

Doe jij mee met onze videoclip en lied over vrijheid? Kom dan naar Roermond, Theaterhotel Oranjerie,  op zondag 14 augustus. De repetities en opnames starten om 14.00u en 15.30u. Tussendoor zingen we onze AMeeZing#snacks met jou!

Kijk voor meer informatie op de website www.ameezing-projects.com.

Bonjour mes amis,

Op zaterdag 3 september en zondag 4 september organiseren wij met Cent Mille Chansons en Plan B wijnwinkels, een chanson-wijnproeverij in het nieuw verbouwde muziekatelier van zangeres Ghislaine Mommer in Wijlre. Onze kundige vinoloog is Harry Blom. Het belooft een heerlijke avond/middag te worden, waarbij u getrakteerd wordt op het proeven van zes speciaal voor deze avond geselecteerde wijnen, lekkere hapjes, prachtige Franse chansons en ook nog een quiz!

De kosten voor deze middag bedragen € 25,- p.p. U kunt contant en liefst gepast bij aankomst betalen. Het programma start om 20.00 uur en zal rond 22.00 u afgelopen zijn.

Wilt u erbij zijn? Meldt u dan via de mail aan. U krijgt van ons binnen een paar dagen een bevestiging van aanmelding. (N.B. er is plek voor 30 personen per evenement, vol = vol dus wees er snel bij!)

Heel graag tot ziens, au revoir!

Bonjour mes amis,

Op zondag 4 september organiseren wij met Cent Mille Chansons en Plan B wijnwinkels, een chanson-wijnproeverij in het nieuw verbouwde muziekatelier van zangeres Ghislaine Mommer in Wijlre. Onze kundige vinoloog is Harry Blom. Het belooft een heerlijke avond te worden, waarbij u getrakteerd wordt op het proeven van zes speciaal voor deze avond geselecteerde wijnen, lekkere hapjes, prachtige Franse chansons en ook nog een quiz!

De kosten voor deze middag bedragen € 25,- p.p. U kunt contant en liefst gepast bij aankomst betalen. Het programma start om 14.00 uur en zal rond 16.30 u afgelopen zijn.

Wilt u erbij zijn? Meldt u dan via de mail aan. U krijgt van ons binnen een paar dagen een bevestiging van aanmelding. (N.B. er is plek voor 30 personen en vol = vol dus wees er snel bij!)

Heel graag tot ziens, au revoir!

Picknick met wijngaardconcert

Op zondag 11 september organiseert Domein Holset samen met Gline Musics een picknick met wijngaardconcert.

Geniet van een heerlijk wijngaardconcert met Franse chansons. Zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman hebben vanuit hun hart en muzikale voorkeur een selectie gemaakt uit het immense aanbod van prachtige Franse chansons. Voor elke gast is er een wijnkist gevuld met lokale bites en een fles Kleine Prins van Holset (0,375L). Neem je eigen deken of matje mee of neem gewoon plaats in het gras met uitzicht op de wijngaard.

Wanneer: zondag 11 september
Tijd: aanvang 15.15 uur voor een korte rondleiding door de wijngaard
Waar: ontvangst in de wijnwinkel
Duur: 16.00 tot 18.00 uur
Prijs: € 29,50 p.p.

Kijk voor meer info en tickets: klik hier

AMeeZing Projects geeft workshops aan koren en bedrijven. Kijk voor meer informatie op de website van AMeeZing Projects: www.ameezing-projects.com.

Op zondag 16 oktober zet GLine Musics samen met piano-docenten uit Zuid-Limburg de traditie voort: het jaarlijkse evenement ‘De Dag van de Piano’ is door de pandemie en renovatie aan de Kopermolen twee jaren uitgesteld. We hebben er dus enorm veel zin in om ons geliefde instrument, de piano, weer flink in het zonnetje te zetten.

Het programma ziet er veelbelovend uit met in de ochtend workshops en miniconcerten van en voor jonge kinderen (basisschoolleeftijd). In de middag is er een mooi programma samengesteld voor jongeren en volwassenen. Het thema van de dag is: de piano als begeleidingsinstrument. De slotmanifestatie wordt daarom vormgegeven door niemand minder dan Rob Mennen, dé pianobegeleider die niet meer weg te denken is van radio, tv en inmiddels ook de musicalwereld, zoals blijkt uit zijn muzikale leiding bij de musical ‘Dagboek van een herdershond’.

Toegang is gratis, een vrije gave wordt zeer op prijs gesteld.

Cent Mille Chansons brengt de mooiste chansons ten gehore tijdens een heerlijk Frans diner in het prachtige restaurant van Parc Imstenrade. Kijk voor meer informatie en reservering: www.parcimstenrade.nl.

Empty section. Edit page to add content here.

Tijdens dit besloten feest zal Cent Mille Chansons de feestgangers in de juiste, Franse, stemming brengen en vieren dat de eerste Beaujeaulais van 2022 ontkurkt kan worden.

GLine Musics organiseert samen met Edith Rutten educatieve evenementen voor int. Festival Vocallis. Dit jaar wordt er groots uitgepakt met een actief en muzikaal zangweekend in het prachtige gerenoveerde klooster HX Hoogcruts in Noorbeek op zaterdag 19 november en zondag 20 november. Voor iedereen die van zingen houdt! Er zijn speciale workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook is er de mogelijkheid om op te treden tijdens het open podium: On Stage!

Enkele activiteiten zijn gratis, maar er zijn ook workshops waar een ticket voor gekocht kan worden via de website van Festival Vocallis: https://www.festivalvocallis.nl/educatie-talentontwikkeling/

Tijdens deze gezellige middag zal Cent Mille Chansons sfeervolle kerstliederen ten gehore brengen.

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook