Overzicht van enkele aankomende evenementen

Klik op de datum voor aanvullende informatie en ticketverkoop

‘In de zon, op een dekentje in het gras geluisterd naar de Franse muziek van Cent Mille Chansons: ik had nog geen vakantie, maar zo voelde het wel. Heerlijk!’  Deze uitspraak van Els Huver zegt genoeg: het is volop genieten tijdens de picknickconcerten. Op 23 augustus is de derde en laatste ‘Pique-nique et Musique’ een feit.

Wilt u ook genieten tijdens een zondagmiddag met een kaasplankje, wijntje en Franse chansons? Hieronder kunt u uw tickets bestellen. Let wel, de vorige picknickconcerten waren in korte tijd uitverkocht, reserveer dus snel een plekje.

N.B. Vanwege de Corona-maatregelen zijn we genoodzaakt om per twee personen tickets te verkopen.

L3 geeft samen met andere Limburgse artiesten een openluchtconcert met koptelefoons. Een bijzondere happening die je beslist eens wilt meemaken! De locatie is uniek: een prachtige buitenweide bij kasteel Cartils. Het is mogelijk om na het concert de tentoonstelling te bezoeken van Limburgse kunstenaars.

Met medewerking van GTF Franzen Bocholz.

Locatie: Cartils, buiten

Tijdstip: middag

Tickets bestellen via: trioL3@outlook.com

Meer info volgt z.s.m.. Kijk eventueel ook op Facebook (pagina: L3).

Met veel plezier brengen GLine, Clemens (piano), Huub (accordeon) en enkele leden van Combokoor MozaïeK uit Hulsberg de Franse Chansons naar Valkenburg met een deels bekend en deels nieuw programma. Steeds meer eigen nummers van dit ensemble krijgen bekendheid en zullen ook op deze middag ten gehore worden gebracht.

Datum: zondag 4 oktober 2020
Tijdstip: 15.00-17.30u
Locatie: Kloosterkerk Valkenburg, Oosterweg 3 Valkenburg
Tickets t.z.t. via www.tickli.nl

Voor meer informatie over de protestanse kerk klikt u hier.

Clemens en Ghislaine verzorgen een concert ten bate van een goed doel: geld inzamelen voor het expertisebureau ‘Helse Liefde’. Dit bureau adviseert en geeft ondersteuning aan slachtoffers van loverboys. (N.B. dit concert is i.v.m. de maatregelen rondom Corona verzet. De nieuwe datum wordt z.s.m. bekend gemaakt.)

Het concert start om 14.00u in hoeve de Croon in Maastricht. Tickets à € 20,- zijn te koop via de site Zontamergelland 

AMeeZing gaat ‘on tour’. Voor Vocallis worden diverse workshops ontwikkelt om zo veel mogelijk mensen zelf te laten ervaren hoe fijn het is om (samen) te zingen. Deze workshops worden vormgegeven met Jo Annemans en Ghislaine Mommer.

Na de succesvolle samenzangdag begin dit jaar gaat AMeeZing opnieuw workshops verzorgen in het prachtige Schunckgebouw. Samen met de twee andere workshopleiders Ellen Bliek en Jo Annemans maken we er een vrolijke en energieke dag van! Meer info: schunck of mail naar AMeeZing voor de nieuwsbrief.

Begin december brengt AMeeZing Projects een bijzondere nieuwjaarsgroet uit. Meer informatie volgt spoedig. Hou daarom de AMeeZing Projects Facebookpagina in de gaten of mail naar AMeeZing voor de nieuwsbrief.

GLine Musics organiseert samen met Jacq Teunissen en Paul Frijns in het kader van 125 jaar Harmonie St.Gertrudis Wijlre een muzikale wandeling in de kern van Wijlre. U bent verzekerd van een gevarieerd aanbod van professionele muzikanten én amateurs met veel ruimte voor talentontwikkeling. Omdat het moederdag is worden de moeders speciaal in het zonnetje gezet!

Er zal vanaf 12.00u een doorlopend programma worden georganiseerd. Concerten duren maximaal 20 minuten. Bezoekers stippelen hun eigen route uit en bezoeken naast de concerten de mooiste plekjes van het idyllische bierdorp Wijlre. Cent Mille Chansons geeft drie miniconcerten in Kasteel Wijlre. Om 17.30u zal de grande finale plaatsvinden in het Wielderhoes i.s.m. harmonie St.Gertrudis.

Entree vanaf 12 jaar: €10,00 incl. programmaboekje/wandeling en toegang tot alle concerten

Tickets zijn te koop bij het Wielderhoes vanaf 11.00u

 

Clemens en Ghislaine weten de sfeer van een feest goed neer te zetten met pop- en jazzballads en hun Franse chansons. Zo ook op deze feestmiddag in Villa Proosdij in Klimmen (besloten).

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook