Overzicht van enkele aankomende evenementen

Ghislaine en Clemens dragen met hun chansons bij aan de Franse sfeer tijdens en na de huwelijksceremonie in Villa Lanterne in Wahlwiller.

(Besloten middag)

Ghislaine begeleidt  zangeres Lisa Otten tijdens een volledig ‘op maat’ georganiseerde bruiloft in Wijlre.

Tijdens het bevrijdingsfestival Gulpen-Wittem zal Trio Troisième de jaren ’40-’50 muzikaal vertolken tijdens de expositie met attributen uit de oorlogstijd en bevrijding. Van 13.15-14.00u treden zij voor u op in het Wielderhoes.

Vanaf 17.30u verzorgt Ghislaine de presentatie en zang tijdens de slotmanifestatie op het van Wachtendonkplein en het concert in het Wielderhoes. Tijdens dit concert treden verder voor u op: harmonie en drumband St.Gertrudis Wijlre, mannenkoor St.Cecilia Gulpen en pianist Clemens Hoffman. Zij hebben, samen met Ghislaine, enkele muzikale verrassingen voor u in petto.

Toegang voor zowel de expositie als de slotmanifestatie is gratis.

Inspirerende workshops, lezingen en voorspeelmomenten tijdens de Dag van de Piano. Het doel van deze dag is om zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met pianomuziek. Het ochtendprogramma is voor kinderen tot 12 jaar. ’s Middags richt het programma zich op iedereen vanaf 12 jaar. Er is ook een (piano)boekenmarkt voor het goede doel. De ludieke afsluiting is betoverend….

Laat je verrassen en onderdompelen in de wereld van de pianomuziek!

 

Het ‘Dag van de Piano-team’ bestaat uit Jo Zinken en Ghislaine Mommer (Kopermolen) en pianodocenten: Marli Scheeren, Clemens Hoffman, Tjeu Zeijen, Marion Blom, Meta Drummen en Linda Smolenaers.

L3 zal met gepaste Limburgse muziek de wijnwandeling muzikaal openen.

Gratis toegang in de wijngaarden, Wahlwiller

Vanaf 14u verzorgen L3 en Paul Weelen een muzikale Limburgse middag in Kerkrade. Wim Heijmans zorgt voor de literaire invulling. Entree €10,-

Heerlijk geurende lavendelvelden, zon, lekker eten, een goed glas wijn en natuurlijk prachtige chansons: dat is Frankrijk zoals we het kennen. De warme stem van Ghislaine Mommer en de virtuoze pianoklanken van Clemens Hoffman zullen uw herinneringen aan Frankrijk doen herleven.

Maar er is meer, want onvergetelijke melodieën als ‘Pour un flirt’, ‘La vie en rose’ en ‘Aux Champs Elysées’ zijn er om gezongen te worden. Daarom wordt het publiek verleid om na de pauze mee te zingen met de chansons die speciaal hiervoor geselecteerd zijn, ondersteund door zangensemble WBN8.

Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman nemen u op enthousiaste wijze mee op hun reis naar het passievolle en ondoorgrondelijke Frankrijk. Dit wordt een middag om nooit meer te vergeten.

Tijdens dit concert worden cd-opnames gemaakt door Chris Remmers ‘Fijn Geluid’.

Datum & tijd: zondag 20 oktober 2019, 15.00 uur
Locatie: Terpkerk, Grote Straat 26 – 6129 CP – Urmond
Tickets: Koop uw tickets à €14,00 via tickli (klik op de link)

Muziekleerlingen van scholen uit Maastricht en Gulpen werken aan bijzondere koorarrangementen. Ze starten deze dag met workshops van Hans Leenders en geven ’s middags een concert samen met Studium Chorale. Dit is een jaarlijks terugkerend project dat georganiseerd wordt vanuit Festival Vocallis. Het thema in 2019 is: De Vrouw.

Tijdens de feestavond van koor Caecilia Maastricht zullen Cent Mille Chansons worden gezongen door Ghislaine, begeleid door Clemens op piano. Zowel solo als met samenzang zullen deze chansons zorgen voor een prachtige avond.

Heerlijk geurende lavendelvelden, zon, lekker eten, een goed glas wijn en natuurlijk prachtige chansons: dat is Frankrijk zoals we het kennen. De warme stem van Ghislaine Mommer en de virtuoze pianoklanken van Clemens Hoffman zullen uw herinneringen aan Frankrijk doen herleven.

Maar er is meer, want onvergetelijke melodieën als ‘Pour un flirt’, ‘La vie en rose’ en ‘Aux Champs Elysées’ zijn er om gezongen te worden. Daarom wordt het publiek verleid om na de pauze mee te zingen met de chansons die speciaal hiervoor geselecteerd zijn, ondersteund door zangensemble WBN8.

Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman nemen u op enthousiaste wijze mee op hun reis naar het passievolle en ondoorgrondelijke Frankrijk. Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten.

Datum & tijd: zaterdag 18 januari 2020, 20.00 uur
Locatie: Karroesseltheater, Jupiterstraat 35, 6161 XD Geleen6129 CP Urmond
Tickets: Koop uw tickets via www.karroessel.nl

 

Samen met Eric Reddet (tenor, o.a. bekend van the Platina tenors bij André Rieu) en pianiste Abbigail Richards verzorgd Ghislaine een Frans huiskamerconcert. GLine Musics werkt bij deze productie samen met The Macaron Project.

Meer info en tickets via themacaronproject.nl

Wijlre – 15.00u – vooraf reserveren noodzakelijk

Dit jaar vindt de derde editie plaats van AMeeZing Porta: een dag waarin het plezier in samen zingen centraal staat. Ghislaine zal samen met Jo Annemans zorg dragen voor een afwisselend programma waarin verschillende muziekstijlen, zangtechnieken, performance en wellicht bodypercussion aan bod komen. Katelijne v.d. Boorn en Richard Quaden zorgen voor een gastvrije invulling van de dag.

Tickets vanaf januari via Tickli: €34,00 inclusief bladmuziek en lunch

Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor up-to-date informatie.

GLine Musics organiseert samen met Jacq Teunissen en Paul Frijns in het kader van 125 jaar Harmonie St.Gertrudis Wijlre een muzikale wandeling in de kern van Wijlre. U bent verzekerd van een gevarieerd aanbod van professionele muzikanten én amateurs met veel ruimte voor talentontwikkeling.

Er zal vanaf 12.00u een doorlopend programma worden georganiseerd. Concerten duren maximaal 20 minuten. Bezoekers stippelen hun eigen route uit en bezoeken naast de concerten de mooiste plekjes van het idyllische bierdorp Wijlre. Om 17.30u zal de grande finale plaatsvinden in het Wielderhoes i.s.m. harmonie St.Gertrudis.

Entree vanaf 12 jaar: €10,00 incl. programmaboekje/wandeling en toegang tot alle concerten

Tickets zijn te koop bij het Wielderhoes vanaf 11.00u

Trio Troisième verzorgt de muzikale omlijsting tijdens een besloten diner. Engelstalige ballads, Franse chansons, Nederlandse kleinkunst en Jazz standards passeren de revue. Dit diner wordt i.s.m. koor Get Real opgeluisterd.

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook