Overzicht van enkele aankomende evenementen

L3 staat voor Limburgse Luister Liedjes waarvan zowel tekst als muziek door Erwin, Huub en Ghislaine zelf worden gemaakt. Zij wisselen hun repertoire af met bekende Limburgse liedjes die desgewenst kunnen worden meegezongen.

Datum & tijd: zaterdag 25 januari 2020, 15.00 uur
Locatie: Larissa, Maastricht
Toegang is gratis

 

Hou jij van zingen? Wij ook! Vooral als we samen met anderen kunnen zingen. Kom dus naar AMeeZing SCHUNCK, een middag met zangworkshops voor ervaren én onervaren zangers en zangeressen. Drie professionele en enthousiaste workshopleiders staan garant voor een muzikale zondag.

Drie verschillende workshops

Je neemt deel aan twee workshops tijdens AMeeZing SCHUNCK, geef vooraf je voorkeur door voor twee van de drie workshops:

  • Jazz zingen – Ellen Bliek
  • Sing & Move with African groove – Jo Annemans
  • Vive la France – Ghislaine Mommer

Schrijf je in via de website: https://schunck.nl/agenda/ameezing-schunck/

Datum: 26-01-2020

Tijd: 13:30 – 17:00u

Entree: €17,50

Hou jij van zingen? Wij ook! Vooral als we samen met anderen kunnen zingen. Kom dus naar AMeeZing Kopermolen, een hele dag met zangworkshops voor ervaren én onervaren zangers en zangeressen. De twee professionele en enthousiaste workshopleiders Jo Annemans en Ghislaine Mommer staan garant voor een muzikale zondag.

Meer info en tickets via: https://www.dekopermolenvaals.nl/nl/agenda/concerten/288-zangworkshop-ameezing

Datum: 11-02-2020

Tijd: 11:00 – 16:00u

Entree: €17,50 (inclusief lunch)

Ghislaine Mommer (zang) en Clemens Hoffman (piano) verzorgen de muzikale invulling van een feestelijke verjaardag in Brussel met achtergrondmuziek, luisterconcert en meezingconcert.

Samen met Eric Reddet (tenor, o.a. bekend van the Platina tenors bij André Rieu) en pianiste Abbigail Richards verzorgd Ghislaine een huiskamerconcert waarin cross-overs ontstaan tussen chansons, klassieke liederen en jazzstandards. GLine Musics werkt bij deze productie samen met The Macaron Project.

Meer info en tickets via the macaronproject

Datum: zaterdag 14 maart vanaf 19.00u – vooraf reserveren noodzakelijk via themacarondproject@gmail.com

Dit concert vindt ook plaats op zondag 15 maart vanaf 17.00u

Dit jaar vindt de derde editie plaats van AMeeZing Porta: een dag waarin het plezier in samen zingen centraal staat. Ghislaine zal samen met Jo Annemans zorg dragen voor een afwisselend programma waarin verschillende muziekstijlen, zangtechnieken, performance en wellicht bodypercussion aan bod komen. Katelijne v.d. Boorn en Richard Quaden zorgen voor een gastvrije invulling van de dag.

Tickets vanaf januari via Tickli: €34,00 inclusief bladmuziek en lunch

Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor up-to-date informatie.

Heerlijk geurende lavendelvelden, zon, lekker eten, een goed glas wijn en natuurlijk prachtige chansons: dat is Frankrijk zoals we het kennen. De warme stem van Ghislaine Mommer, de virtuoze pianoklanken van Clemens Hoffman en de sfeervolle melodieën van Huub Heijnens op accordeon zullen uw herinneringen aan Frankrijk doen herleven.

En er is meer, want onvergetelijke melodieën als ‘Non, non rien n’à changé’, ‘La vie en rose’ en ‘Aux Champs Elysées’ zijn er om gezongen te worden. Daarom wordt het publiek verleid om na de pauze mee te zingen met de chansons die speciaal hiervoor geselecteerd zijn. U wordt daarbij ondersteund door leden van Combokoor Mozaïek uit Hulsberg.

Boek een ticket voor een reis naar het passievolle en ondoorgrondelijke Frankrijk. Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten.

Datum: za 18-4-2020

Tijd: 20.00u

Ticket: www.tickli.nl –> Cent Mille Chansons

Prijs: € 12,50

GLine Musics organiseert samen met Jacq Teunissen en Paul Frijns in het kader van 125 jaar Harmonie St.Gertrudis Wijlre een muzikale wandeling in de kern van Wijlre. U bent verzekerd van een gevarieerd aanbod van professionele muzikanten én amateurs met veel ruimte voor talentontwikkeling.

Er zal vanaf 12.00u een doorlopend programma worden georganiseerd. Concerten duren maximaal 20 minuten. Bezoekers stippelen hun eigen route uit en bezoeken naast de concerten de mooiste plekjes van het idyllische bierdorp Wijlre. Om 17.30u zal de grande finale plaatsvinden in het Wielderhoes i.s.m. harmonie St.Gertrudis.

Entree vanaf 12 jaar: €10,00 incl. programmaboekje/wandeling en toegang tot alle concerten

Tickets zijn te koop bij het Wielderhoes vanaf 11.00u

Trio Troisième verzorgt de muzikale omlijsting tijdens een besloten diner. Engelstalige ballads, Franse chansons, Nederlandse kleinkunst en Jazz standards passeren de revue. Dit diner wordt i.s.m. koor Get Real opgeluisterd.

Een bijzondere middag met muzikale optredens van L3, het Mergelland Mannenkoor en literaire bijdragen door dialectschrijver Wim Heijmans uit Kerkrade.
Entree: 10 euro, reserveren via De Klimboom

Voor de derde keer zullen Franse Chansons gebracht worden door Ghislaine Mommer (zang) en Clemens Hoffman (piano). Ook dit jaar heeft het duo veel bijzonders voor u in petto. Zo zullen de drie jonge, talentvolle zangeressen Iris, Michelle en Micheline een bijdrage leveren. En ook zangensemble WBN8 is weer van de partij. Laat u verrassen en zing na de pauze mee met onvergetelijke melodieën als “non, non, rien n’à changé” en “Aux Champs Élysées”.

 

Voor de derde keer wordt de Dag van de Piano georganiseerd. Een pianodag voor liefhebbers en pianisten met workshops, lezingen en voorspeelmomenten.

Datum: zo 27-9-2020

Tijd: 10.00-17.00u

Entree: vrije gave

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook