Overzicht van enkele aankomende evenementen

Klik op de datum voor aanvullende informatie en ticketverkoop

Kom jij ook naar onze zangavond in Maastricht? We werken aan meerstemmige en swingende popsongs en worden verrast door heerlijke hapjes en drankjes die deze avond geserveerd worden. Ervaren én onervaren zangers en zangeressen kunnen deelnemen.

Tickets: https://www.tickli.nl/tickets/ameezing-porta-15-juni-2023-1

De Limburgse Koorschool opende in januari een dependance in het Heuvelland o.l.v. Ghislaine Mommer. De kinderen van dit koor, CantiCollis, laten graag horen wat ze in de afgelopen repetities geleerd hebben. Kom luisteren en geniet van jonge talenten uit Vaals, Nijswiller, Vijlen, Eys, Simpelveld, Wijlre en Schin op Geul!

Waan je als een God in Frankrijk met ‘du pain, du vin et… du fromage’ en geniet van de chansons van Brel, Aznavour en Barbara Pravi!

Tickets: https://www.tickli.nl/tickets/pique-nique-et-musique-des-chansons (de tickets worden ivm het kaasplankje per 2 personen verkocht)

zondag 2 juli 2023 – 14.00uur

Wegens groot succes wordt ook dit jaar een muzikale picknick met Franse chansons georganiseerd. Dit concert vindt plaats op de binnencour van de kaasboerderij in het prachtige gehucht Ingber(Gulpen). Kaashandel Peerboom zorgt voor het kaasplankje, duo CentMille Chansons (zang en piano) zorgen voor de Franse muziek: ‘une bonne coopération’. Neem jij zelf je favoriete drankje en tuinstoel mee?

Let op : de ervaring leert dat dit picknickconcert in korte tijd is uitverkocht, wees er dus snel bij.

Enkele dagen voor het concert ontvangt u via de mail aanvullende informatie.

Bij vragen kunt u een bericht sturen naar centmillechansons@outlook.com of bellen met onze contactpersoon Mariëlle: 06-30166050.

Bij regen verplaatsen we het concert naar de schuur van de kaashandel.

(Foto: studio Ellen Oosterhof)

Een chansonavond vol liefde, passie en nostalgie

Ghislaine Mommer (zang) en Clemens Hoffman (zang en piano) nemen u graag mee naar het ondoorgrondelijke Frankrijk met de mooiste chansons. We zijn verheugd te kunnen melden dat niemand minder dan Jo Annemans als gastzanger zal optreden. Jo Annemans is onder andere bekend als zanger bij de a capella 5-mansformatie Voice Male. Maak kennis met Jo via zijn website: joannemans.be 

En er is meer, want na de pauze wordt het publiek verleidt om enkele bekende chansons mee te zingen. Zij worden daarbij ondersteund door zangensemble WBN8 die het geheel meerstemmig zal ondersteunen.

Tickets en meer info via: www.tickli.nl

De Kopermolen in Vaals vormt zondag 1 oktober ’23 voor de vierde keer het decor van de Dag van de Piano, waarbij het instrument tijdens verschillende activiteiten centraal staat. Er zijn onder meer lezingen, workshops, interviews en concerten. In de ochtend richt het programma zich op jonge kinderen, vanaf 13u zijn jongeren en volwassenen welkom om mee te doen en te luisteren naar alles wat de piano te bieden heeft. De dag is gratis toegankelijk.

Zondag 7 april 2024 zal duo Cent Mille Chansons samen met de Mandoline Orkest Sorriënto uit Simpelveld een Frans concert geven. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook