Overzicht van enkele aankomende evenementen

Klik op de datum voor aanvullende informatie en ticketverkoop

Belangrijke mededeling: In verband met enorme waterschade in de Kopermolen wordt dit concert verplaatst naar een andere locatie of andere datum. Via deze agenda en Facebook houden we u graag op de hoogte.

Een concert over liefde, vriendschap en ‘la belle vie’. Maar ook over eenzaamheid en ‘la passion’. Gezongen in een taal met de mooiste melodieën, poëzie en timbre.

Na drie uitverkochte concerten in de Kopermolen hebben zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman een gloednieuw programma samengesteld uit het immense aanbod van prachtige Franse chansons. Ze brengen liederen van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf en Charles Aznavour. Met een ‘touche de nouvelle vague’, want ook eigen chansons en nummers van jongere artiesten zoals ZAZ en eigen geschreven chansons staan deze keer op het programma!

De derde editie van AMeeZing Porta – koorzanger voor één dag vindt plaats op zondag 11 april 2021 op het Porta Mosana College in Maastricht. Maximaal 75 personen van 12 tot 102 jaar kunnen zich inschrijven voor deze dag waar samenzang centraal staat. Ook wordt gewerkt aan zangtechnieken en performance. Onze enthousiaste workshopleiders zijn: Jo Annemans en Ghislaine Mommer.

Wanneer      Zondag 11 april 2021
Waar             Porta Mosana College – Oude Molenweg 130 – 6228 XW Maastricht
Tijdstip         10.00 tot 17.00u
Kosten          €32,50 p.p. inclusief lunch en partituren (Korting voor leerlingen PMC en voor CJP-houders)

Meer informatie: www.ameezing-projects.com/ameezing-porta.html

Ferry van der Vliet en Cent Mille Chansons nemen leerlingen van het Eijkhagen College (Landgraaf) mee naar het Montmartre in Parijs.

Aangezien de Parijsreis dit jaar niet door kan gaan heeft docent Frans Bemelmans een Franse middag georganiseerd met een lezing van Ferry van der Vliet. Deze lezing wordt muzikaal omlijst door duo Cent Mille Chansons. Uiteraard mag het chanson ‘La Bohème’ over de studententijd in het Montmartre daarbij niet ontbreken. Een mooie samenwerking van mensen die zo veel liefde voelen voor Frankrijk en de Franse taal.

Speciaal voor de donateurs van AMeeZing organiseren we als dank enkele online zangworkshops. De eerstvolgende workshop is op zondag 25 april 2021 van 11-12u.

Draagt u AMeeZing Projects ook een warm hart toe? Steun ons dan met een kleine gift en zing met ons mee! Aanmelden kan via de site www.ameezing-projects.com/steun-ons.html

Een concert over liefde, vriendschap en ‘la belle vie’. Maar ook over eenzaamheid en ‘la passion’. Gezongen in een taal met de mooiste melodieën, poëzie en timbre.

Zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman hebben het immense aanbod van prachtige Franse chansons goed weten te doorgronden. Ze maakten een keuze en brengen liederen van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf en Charles Aznavour. Met een ‘touche de nouvelle vague’, want ook nummers van jongere artiesten zoals ZAZ en eigen geschreven chansons staan op het programma!

Na de succesvolle samenzangdag begin 2020 gaat AMeeZing opnieuw workshops verzorgen in het prachtige Kopermolen, centrum voor kunsten. Samen met de Jo Annemans maken we er een vrolijke en energieke dag van vol verrassingen! Meer info vindt u op de website van de Kopermolen, of mail  AMeeZing voor de nieuwsbrief.

L3 laat muzikaal van zich horen tijdens de kunstexpositie ‘de Poorten van Reijerstok’. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.poortenvanreijmerstok.nl.

Zondag 6 juni 2021
AMeeZing Projects werkt graag samen met SCHUNCK,  dé centrale ontmoetingsplaats voor kunst en cultuur in Heerlen. Een organisatie waarbij het delen en stimuleren van creativiteit, educatie, informatie en erfgoed centraal staan. Deelnemers kiezen twee van de drie aangeboden zangworkshops, gegeven door Ellen Bliek, Jo Annemans en GLine. Kies twee workshops en doe mee, we staan immers garant voor een middag heerlijk zingen, swingen en genieten!


De workshops:
– Let’s sing Pentatonix (workshopleider: Ghislaine Mommer)
– Zing gospel! (workshopleider: Jo Annemans)
– Retro! (workshopleider: Ellen Bliek)

Tickets: klik hier

 

 

Diner chantant: Clemens en Ghislaine weten de Franse sfeer goed neer te zetten met hun chansons. Zo ook tijdens dit ‘diner Française’ in kasteel Limbricht (besloten, alleen voor leden van deze charitatieve organisatie).

Door de corona-maatregelen is GLine op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om mensen een fijne middag te kunnen bezorgen. En dat is gelukt! Een muzikale picknick in het zonnige en bourgondische Limburg met ‘du pain, du vin, du fromage’ en prachtige chansons op een idyllische locatie.
De beste kaashandel van het Zuiden van fam. Peerboom zorgt voor een heerlijk kaasplankje met stokbrood. Cent Mille Chansons zorgt voor de Franse chansons, GTF Franzen voor het beste geluid en het publiek neemt zelf een plaid, tuinstoel en wijntje mee: ‘une bonne coopération’.

De drie volledig uitverkochte picknickconcerten bewezen dat ons publiek uitkijkt naar deze concerten. Een reactie van ons publiek: ‘In de zon, op een dekentje in het gras geluisterd naar de Franse muziek van Cent Mille Chansons: ik had nog geen vakantie, maar zo voelde het wel. Heerlijk!’ – Els Huver 10-8-2020.

De ticketverkoop gaat twee maanden voorafgaand van start. Wilt u op de hoogte blijven van deze en andere concerten van Ghislaine Mommer? Stuur dan een mail voor de nieuwsbrief naar: centmillechansons@outlook.com.

Clemens en Ghislaine weten de sfeer van een feest goed neer te zetten met pop- en jazzballads en hun Franse chansons. Zo ook op deze feestmiddag in Villa Proosdij in Klimmen (besloten).

GLine Musics organiseert samen met Jacq Teunissen en Paul Frijns in het kader van 125 jaar Harmonie St.Gertrudis Wijlre een muzikale wandeling in de kern van Wijlre. U bent verzekerd van een gevarieerd aanbod van professionele muzikanten én amateurs met veel ruimte voor talentontwikkeling. Omdat het moederdag is worden de moeders speciaal in het zonnetje gezet!

Er zal vanaf 12.00u een doorlopend programma worden georganiseerd. Concerten duren maximaal 20 minuten. Bezoekers stippelen hun eigen route uit en bezoeken naast de concerten de mooiste plekjes van het idyllische bierdorp Wijlre. Cent Mille Chansons geeft drie miniconcerten in Kasteel Wijlre. Om 17.30u zal de grande finale plaatsvinden in het Wielderhoes i.s.m. harmonie St.Gertrudis.

Entree vanaf 12 jaar: €10,00 incl. programmaboekje/wandeling en toegang tot alle concerten

Tickets zijn te koop bij het Wielderhoes vanaf 11.00u

 

Blijf op de hoogte van het aanbod activiteiten, cursussen en concerten!

Volg GLine op Facebook