Pique-nique et musique

Door de corona-maatregelen is GLine op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om mensen een fijne middag te kunnen bezorgen. En dat is gelukt! Een muzikale picknick in het zonnige en bourgondische Limburg met ‘du pain, du vin, du fromage’ en prachtige chansons op een idyllische locatie.
De beste kaashandel van het Zuiden van fam. Peerboom zorgt voor een heerlijk kaasplankje met stokbrood. Cent Mille Chansons zorgt voor de Franse chansons, GTF Franzen voor het beste geluid en het publiek neemt zelf een plaid, tuinstoel en wijntje mee: ‘une bonne coopération’.

De drie volledig uitverkochte picknickconcerten bewezen dat ons publiek uitkijkt naar deze concerten. Een reactie van ons publiek: ‘In de zon, op een dekentje in het gras geluisterd naar de Franse muziek van Cent Mille Chansons: ik had nog geen vakantie, maar zo voelde het wel. Heerlijk!’ – Els Huver 10-8-2020.

GLine Musics is na deze succesvolle picknickconcerten alweer bezig met het organiseren van andere ludieke manieren om ons publiek een heerlijke middag te bezorgen. Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een mail voor de nieuwsbrief naar: centmillechansons@outlook.com.