Pique-nique et musique

Door de corona-maatregelen is GLine op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om mensen een fijne middag te kunnen bezorgen. En dat is gelukt! Een muzikale picknick in het zonnige en bourgondische Limburg met ‘du pain, du vin, du fromage’ en prachtige chansons op een idyllische locatie.
De eerste twee uitverkochte picknickconcerten bewezen dat ons publiek uitkijkt naar deze concerten. Het derde en laatste picknickconcert staat daarom op de planning op zondag 23 augustus. De beste kaashandel van het Zuiden van fam. Peerboom zorgt wederom voor een heerlijk kaasplankje met stokbrood. Cent Mille Chansons zorgt voor de Franse chansons, GTF Franzen voor het beste geluid en het publiek neemt zelf een plaid, tuinstoel en wijntje mee: ‘une bonne coopération’.

Reactie van een bezoeker: ‘In de zon, op een dekentje in het gras geluisterd naar de Franse muziek van Cent Mille Chansons: ik had nog geen vakantie, maar zo voelde het wel. Heerlijk!’ – Els Huver 10-8-2020

Tickets zijn per twee personen en te koop via onderstaande link.
Graag tot ziens! à bientôt!