Pianoles en Luistercursussen Limburg

Pianolessen

Ghislaine is gediplomeerd pianodocent met jarenlange ervaring. Ze geeft pianoles in haar muziekatelier in Wijlre. Inspireren en motiveren is haar kracht. Vanuit een klassieke basis kunnen vele andere muziekstijlen, zoals popmuziek, aan bod komen.

Leeftijd speelt bij deze lessen geen rol: Ghislaine weet kleuters, tieners en volwassenen te inspireren. Dit doet ze door in te spelen op de ontwikkelingsfase, persoonlijke interesses én capaciteiten van leerlingen. Er worden speciale piano-arrangementen ‘op maat’ geschreven die zelfs voor beginnende pianoleerlingen goed te spelen zijn…

Meer informatie

Luistercursussen

Naast pianolessen organiseert Ghislaine luistercursussen voor volwassenen. Hierbij staat muziekbeleving centraal. Cursisten maken kennis met verschillende stijlen in de muziek van de middeleeuwen tot de Twintigste eeuw. De luistercursussen worden aangeboden in modules van vier lessen in haar muziekatelier. Luistercursussen kunnen ook op aanvraag en op locatie worden gegeven.

Zangworkshops

Op zoek naar een bijzondere activiteit? Misschien is een workshop ‘samen zingen’ interessant? Samen zingen zorgt ervoor dat je ontspant. Endorfine komt vrij en neurotransmitters zorgen voor een geluksgevoel. Daarbij is samen zingen een geweldige teambuildingsactiviteit. Ghislaine stelt op maat een programma samen om met een kleine of grotere groep in Wijlre of op locatie te zingen.

Wilt u meer informatie over de workshop, kosten en data?

Neem contact op
Luistercursussen Muziek - Wijlre, Zuid Limbrug