Pianoles

Ghislaine is gediplomeerd pianodocent met jarenlange ervaring. Ze geeft pianoles in haar muziekatelier in Wijlre. Inspireren en motiveren is haar kracht. Vanuit een klassieke basis kunnen vele andere muziekstijlen, zoals popmuziek, aan bod komen. 

Leeftijd speelt bij deze lessen geen rol: Ghislaine weet kleuters, tieners en volwassenen te inspireren. Dit doet ze door in te spelen op de ontwikkelingsfase, persoonlijke interesses én capaciteiten van leerlingen. Er worden speciale piano-arrangementen ‘op maat’ geschreven die zelfs voor beginnende pianoleerlingen goed te spelen zijn. Wil een leerling graag popmuziek spelen, dan worden akkoordsymbolen uitgelegd. Een andere mogelijkheid is dat leerlingen die graag zingen, zichzelf leren begeleiden op piano.

Met name bij jonge leerlingen worden de lessen op creatieve wijze vormgegeven zodat leerlingen het plezier in muziek maken intens beleven, bijvoorbeeld door gebruik te maken van beeld, beweging of zang.

Lestijden worden in overleg vastgesteld, bijvoorbeeld elke week een half uur of om de week drie kwartier. Lessen kosten plm. 20 euro per half uur. Een jaarcontract is goedkoper dan losse lessen. Neem gerust contact op om te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Ghislaine was als muziekdocent verbonden aan Kumulus, muziekschool Maastricht, en De Vlier, muziekschool Leuven (België). Ook is ze ruim 20 jaar werkzaam als muziekdocent in het basis- en voortgezet onderwijs. Op het Porta Mosana College in Maastricht is ze muziekdocent en gaf ze sociale vaardigheidstrainingen aan pubers. Daarnaast was ze decaan van de vwo-afdeling.

Neem voor meer informatie over pianolessen contact op via onderstaand formulier of bel: 06-52888276.

Terug naar educatie
Pianoles en Luistercursussen Limburg