Hoffmans Vertellingen

Clemens Hoffman – piano
Ghislaine Mommer – zang

Toen Ghislaine in haar jongste jaren van Clemens pianoles kreeg kon niemand vermoeden dat beide musici jaren later nog steeds met veel plezier samen muziek zouden maken. Deze muzikale start heeft zich namelijk ontwikkeld tot een bijzondere samenwerking waarbij uitersten in de muziek worden opgezocht: klassieke liederen, popmuziek, Franse chansons en kleinkunst worden afgewisseld en eigen composities maken het geheel compleet. Een optreden van dit duo zorgt voor luistergenot van hoog niveau.
Op het programma staan werken van o.a. Clemens Hoffman, Dalida, Wende Snijders, the Beatles en Gabriel Fauré. Maar momenteel maakt het duo met name furore met hun programma: Cent Mille Chansons. Hierbij nemen zij u mee op reis naar het hartstochtelijke Frankrijk, vol amoureuze ballades, frivole klanken en een ‘touche de nouvelle vague’. Het publiek wordt daarbij verleid om mee te zingen met bekende Franse Chansons zoals ‘Aux Champs Élysées’ en ‘La ballade des gens heureux’. Als achtergrondmuziek, teambuildingsactiviteit maar vooral tijdens een concertavond is succes verzekerd met dit programma!

Bekijk hier de video van Cent Mille Chansons

Beide musici hebben hun conservatoriumopleiding klassiek piano afgerond. Clemens heeft daarnaast compositie gestudeerd en Ghislaine schoolmuziek/docent muziek en zang. Clemens is pianodocent, songwriter en componist. Daarnaast is hij toetsenist en zanger van de popformatie Mirage. Ghislaine geeft muziekles aan de eindexamengroepen van het Porta Mosana College in Maastricht en runt haar muziekatelier GLine Musics. Hier biedt zij naast haar werk als zangeres en pianiste ook pianolessen en het organiseren van evenementen aan. In alles wat zij doet staat haar enthousiasme en professionaliteit voorop met als motto: laagdrempelig met hoge kwaliteit.

Naam van het duo: Hoffmans Vertellingen verwijst naar de eigen composities van Clemens Hoffman. Het tweede deel van de naam verwijst naar het luisterlied. Een belangrijk element in dit genre is namelijk de vertellende tekst met veel zeggingskracht. Dit staat centraal in het repertoire van Hoffmans Vertellingen. Aangezien Clemens en Ghislaine een klassieke opleiding als basis genieten verwijst de naam met een knipoog naar de klassieke muziek: Hoffmanns Erzählungen van Jacques Offenbach.

Meer informatie over Clemens: www.clemenshoffmanpianowereld.nl en www.clemenshoffmanmusic.com.

Neem voor meer informatie, mogelijkheden en beschikbaarheid contact op via onderstaande contactgegevens.