Hoffmans Vertellingen

Clemens Hoffman – piano
Ghislaine Mommer – zang

Toen Ghislaine in haar jongste jaren van Clemens pianoles kreeg kon niemand vermoeden dat beide musici jaren later nog steeds met veel plezier samen muziek zouden maken. Deze muzikale start heeft zich namelijk ontwikkeld tot een bijzondere samenwerking waarbij uitersten in de muziek worden opgezocht: klassieke liederen, popmuziek, Franse chansons en kleinkunst worden afgewisseld en eigen composities maken het geheel compleet. Een optreden van dit duo zorgt voor luistergenot van hoog niveau.
Op het programma staan werken van o.a. Clemens Hoffman, Dalida, Wende Snijders, the Beatles en Gabriel Fauré. Maar momenteel maakt het duo met name furore met hun programma: Cent Mille Chansons. Hierbij wordt het publiek verleid om mee te zingen met bekende Franse Chansons zoals ‘Aux Champs Élysées’ en ‘La ballade des gens heureux’. Als achtergrondmuziek, teambuildingsactiviteit maar vooral tijdens een concertavond is succes verzekerd met dit programma!

Beide musici hebben hun conservatoriumopleiding klassiek piano afgerond. Clemens heeft daarnaast compositie gestudeerd en Ghislaine schoolmuziek/docent muziek en zang. Clemens is pianodocent, songwriter en componist. Daarnaast is hij toetsenist en zanger van de popformatie Mirage.

Naam van het duo: Hoffmans Vertellingen verwijst naar de eigen composities van Clemens Hoffman. Het tweede deel van de naam verwijst naar het luisterlied. Een belangrijk element in dit genre is namelijk de vertellende tekst met veel zeggingskracht. Dit staat centraal in het repertoire van Hoffmans Vertellingen. Aangezien Clemens en Ghislaine ook klassieke kunstliederen ten gehore brengen verwijst de naam met een knipoog naar de klassieke muziek: Hoffmanns Erzählungen van Jacques Offenbach.

Meer informatie over Clemens: www.clemenshoffmanpianowereld.nl en www.clemenshoffmanmusic.com.

Neem voor meer informatie, mogelijkheden en beschikbaarheid contact op via onderstaande contactgegevens.