Toen Ghislaine in haar jongste jaren van Clemens pianoles kreeg kon niemand vermoeden dat beide musici jaren later nog steeds met veel plezier samen muziek zouden maken. Deze muzikale start heeft zich namelijk ontwikkeld tot een bijzondere samenwerking waarbij uitersten in de muziek worden opgezocht: klassieke liederen, popmuziek, Franse chansons en kleinkunst worden afgewisseld en eigen composities maken het geheel compleet. Een optreden van dit duo zorgt voor luistergenot van hoog niveau.
Op het programma staan werken van o.a. Clemens Hoffman, Dalida, Wende Snijders, the Beatles en Lara Fabian. Momenteel maakt het duo furore met hun Franse chansonprogramma. Hierbij nemen zij u mee op reis naar het hartstochtelijke Frankrijk, vol amoureuze ballades, frivole klanken en een ‘touche de nouvelle vague’. Het publiek wordt daarbij verleid om mee te zingen met bekende Chansons zoals ‘Aux Champs Élysées’ en ‘La ballade des gens heureux’. Als achtergrondmuziek, teambuildingsactiviteit, maar vooral tijdens een concertavond is succes verzekerd met dit programma!

Bertha Vaes (Eijsden) op Facebook na een Cent Mille Chansons concert: ‘Het hele optreden was een hoogtepunt. ik heb genoten van begin tot eind.’

Bekijk hier de video van Cent Mille Chansons of lees hier het artikel in VIA Maastricht.

Beide musici hebben hun conservatoriumopleiding klassiek piano afgerond. Clemens heeft daarnaast compositie gestudeerd en Ghislaine schoolmuziek/docent muziek en zang. Clemens is pianodocent, songwriter en componist. Daarnaast is hij toetsenist en zanger van de popformatie Mirage. Ghislaine geeft muziekles aan de eindexamengroepen van het Porta Mosana College in Maastricht en runt haar muziekatelier GLine Musics. Hier biedt zij naast haar werk als zangeres en pianiste ook pianolessen en het organiseren van evenementen aan. In alles wat zij doet staat haar enthousiasme en professionaliteit voorop met als motto: laagdrempelig met hoge kwaliteit.

Naam van het duo: Cent Mille Chansons verwijst naar hun chansonprogramma waarbij ‘honderdduizend’ liederen de revue passeren. Cent Mille Chansons is oorspronkelijk gezongen door Dalida en één van de prachtige chansons die dit duo tijdens hun concerten laten horen.

Meer informatie over Clemens: www.clemenshoffmanpianowereld.nl en www.clemenshoffmanmusic.com.

Neem voor meer informatie, mogelijkheden en beschikbaarheid contact op via onderstaande contactgegevens.

Cent Mille Chansons

Clemens Hoffman – piano
Ghislaine Mommer – zang