Hoffmans Vertellingen

Clemens Hoffman – piano
Ghislaine Mommer – zang

Toen Ghislaine in haar jongste jaren van Clemens pianoles kreeg kon niemand vermoeden dat beide musici jaren later nog steeds met veel plezier samen muziek zouden maken. Deze muzikale start heeft zich namelijk ontwikkeld tot een bijzondere samenwerking waarbij uitersten in de muziek worden opgezocht: klassieke liederen, popmuziek, Franse chansons en kleinkunst worden afgewisseld en eigen composities maken het geheel compleet. Een optreden van dit duo zorgt voor luistergenot van hoog niveau.
Op het programma staan werken van Clemens Hoffman, Karin Bloemen, Toon Hermans, Yves Montand, Gabriel Fauré en Henry Purcell.

Beide musici hebben hun conservatoriumopleiding klassiek piano afgerond. Clemens heeft daarnaast compositie gestudeerd en Ghislaine schoolmuziek/docent muziek en zang. Clemens is pianodocent, songwriter en schrijver van pianoboeken. Daarnaast is hij toetsenist en zanger van de popformatie Mirage.

Naam van het duo: Hoffmans Vertellingen verwijst naar de eigen composities van Clemens Hoffman. Het tweede deel van de naam verwijst naar het luisterlied. Een belangrijk element in dit genre is namelijk de vertellende tekst met veel zeggingskracht. Dit staat centraal in het repertoire van Hoffmans Vertellingen. Aangezien Clemens en Ghislaine ook klassieke kunstliederen ten gehore brengen verwijst de naam met een knipoog naar de klassieke muziek: Hoffmanns Erzählungen van Jacques Offenbach.

Meer informatie over Clemens: www.clemenshoffmanpianowereld.nl en www.clemenshoffmanmusic.com.

Neem voor meer informatie, mogelijkheden en beschikbaarheid contact op via onderstaande contactgegevens.