Nieuws

Onderstaand vindt u het laatste nieuws, verslagen en aankondigingen van concerten en evenementen.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg Gline Musics op Facebook of Instagram.


AMeeZing Porta 2019 gaat van start!


AMeeZing Porta - koorzanger voor één dag is een workshopdag waarbij samen zingen centraal staat.

Read More


Video van Cent Mille Chansons staat online


Een tipje van de sluier: promotievideo van twee Franse Chansons

Read More


Tickets zijn te koop!


In concert: Cent Mille Chansons! De ticketverkoop voor de Franse concerten zijn van start gegaan. Lees het bericht en bestel uw tickets, dan bent u verzekerd van een muzikale middag of avond in Franse sferen.

Read More


On chante!


Dit weekend stonden twee concerten met Franse Chansons op het programma: de warme stem en bezielende presentatie van Ghislaine Mommer (zang) en het virtuoze pianospel van Clemens Hoffman zorgde wederom voor groot succes!

Read More


Nieuwsbrief 2018


Met het nieuwe jaar voor de boeg is het goed om terug te blikken op de muzikale activiteiten van GLine Musics. Een bewogen jaar met veel uitdagingen, en genoeg kansen scheppend voor nieuwe ervaringen.
Nieuwsgierig geworden? Lees dan de nieuwsbrief.

Read More


GLine Musics krijgt hulp!


Fantastisch nieuws: acquisitie voor het programma Cent Mille Chansons is in goede handen nu Mariëlle Monsuwé dit heeft opgepakt. Met veel toewijding versterkt zij het team. En met succes!

Read More


GLine Musics in de studio


GLine Musics dook de studio in met L3 én met Trio Troisième. Dat was hard werken maar meer dan de moeite waard! De nummers van L3 zijn inmiddels te beluisteren via iTunes en diverse Limburgse radiostations.

Read More


Cent Mille Chansons in Vaals (1 sept. ’18)


Heerlijk geurende lavendelvelden, lekker eten, een goed glas wijn en natuurlijk prachtige chansons dat is Frankrijk zoals we het kennen. Dit gevoel brachten zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman in de Kopermolen op zaterdag 1 september. Het was een avond waarin beleven en genieten centraal stond met amoureuze ballades, frivole klanken en een 'touche de nouvelle vague'.

Read More


Limburgse avond van L3 en de Wiefkes (mei ’18)


Een Limburgse avond met mooie muziek van L3 en de Wiefkes in de Klimboom in Simpelveld. Met live begeleiding, eigen arrangementen en grotendeels eigen teksten zette L3 de toon. De Wiefkes namen het stokje over met het bekendere werk vertaald naar het Limburgs.

Read More


Vaals in Franse sferen tijdens Avondetappe met Mart Smeets


Op vrijdag 1 juni speelde Hoffmans Vertellingen tijdens de wielershow ‘De Avondetappe’ met Mart Smeets, live vanuit de Kopermolen in Vaals. Ghislaine Mommer zorgde voor de muzikale verbinding tussen de interviews en wieleranekdoten door. Franse, fluwelen lofzang, begeleid door live pianospel van Clemens Hoffman.

Read More