Nieuws

Onderstaand vindt u het laatste nieuws, verslagen en aankondigingen van concerten en evenementen.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg Gline Musics op Facebook of Instagram.


Pique-nique et musique


Een muzikale picknick in het zonnige en bourgondische Limburg met ‘du pain, du vin, du fromage’ en de mooiste Franse chansons.

Read More


Jediech – Wim Heijmans


Wim Heijmans liet zich inspireren door de fotoreportage van Rodger de Wit. Daar kwam dit mooie gedicht in het Limburgs dialect uit voort.

Read More


‘be responsible, stay at home, protect the others’


Wat betekent het Corona-virus en de voorschriften van het RIVM voor GLine Musics? In dit artikel leest u alles over de gevolgen voor concerten, evenementen en pianolessen.

Read More


‘Cent Mille Chansons’ haalt de krant!


Cent Mille Chansons haalt de krant. Journalist René Willems wist een boeiend gesprek om te zetten in een leuk artikel voor VIA Maasticht. Foto: Annemiek Mommers.

Read More


Herdenkingsdienst Walpot Eijsden


GLine & Friend Clemens Hoffman luisterden de herdenkingsdienst van de Walpot in Eijsden op met liedjes van Toon Hermans, Trijntje Oosterhuis en Franse chansons.

Read More


AMeeZing Nieuws


Het laatste nieuws van AMeeZing Projects vindt u hier, zoals alle informatie over AMeeZing Projects - koorzanger voor één dag, derde editie. Maar ook de unieke samenwerking met twee culturele centra in Heerlen en Vaals. Leest u mee?

Read More


Dag van de Piano 2019 – persbericht door Jef Bonten


Jef Bonten schreef een mooi artikel met helder overzicht over de Dag van de Piano, tweede editie, in de Kopermolen in Vaals op zaterdag 21 september 2019.

Read More


Grande Finale Bevrijding Gulpen-Wittem – persbericht Jef Bonten


Het slotconcert, als Grande Finale van 75 jaar bevrijding, is de swingende afsluiting van de bevrijdingstoertocht door de tien kerkdorpen van Gulpen-Wittem. GLine Musics coördineert, presenteert en soleert tijdens dit feestelijke slotconcert.

Read More


Repeteren voor het bevrijdingsconcert


De eerste gezamenlijke repetitie voor het bevrijdingsconcert was een schot in de roos: na twee maten kregen toeschouwers al kippenvel. Een mooie symbiose van solozang (Ghislaine), harmonie (Wijlre) en mannenkoor (Gulpen).

Read More


Cent Mille Chansons kijkt vooruit…


Clemens en Ghislaine maken furore met hun chansonsprogramma. Maar stilstaan is geen optie: er zijn te veel nieuwe plannen en ambities die besproken moesten worden!

Read More