AvondTuurtje

Op woensdag 16 september organiseert Cent Mille Chansons een uniek openluchtconcert: een AvondTuurtje!

Een AvondTuurtje is een pop-up concert met prachtige Franse Chansons, tijdens het avonduur op een bijzondere plek in de buitenlucht. Onze AvondTuurtjes zijn kleinschalig en intiem.

Aanstaande woensdag vindt het eerste AvondTuurtje plaats om 19.30u in een huisweide tussen de fruitbomen in Hulsberg. Hier is plek voor maximaal 30 personen. Bezoekers nemen zelf een plaid of tuinstoel en drankje mee en zoeken een plekje in de wei, op minimaal 1,5 m afstand tot de andere bezoekers.

Wilt u tijdens deze zwoele zomeravond meegevoerd worden door de Franse chansons, meld u dan per tweetal aan door een mail te sturen naar: centmillechansons@outlook.com met vermelding van uw naam en telefoonnummer. De kosten bedragen € 20,- voor twee personen. U kunt contant en liefst gepast bij aankomst betalen. Wacht echter niet te lang met uw aanmelding, want met 15 duotickets is de avond reeds uitverkocht.

De exacte locatie wordt bij inschrijving bekend gemaakt. Parkeren kan op de openbare weg of op de parkeerplaats onder aan het bergje bij de kerk in Hulsberg.

Heel graag tot woensdag, au revoir!

Mariëlle Monsuwé – Contactpersoon Cent Mille Chansons – 045-8501898 / 06-30166050

N.B. tijdens onze AvondTuurtjes dragen we zorg voor het naleven van de richtlijnen rondom Covid-19.