‘be responsible, stay at home, protect the others’

Lieve vrienden,

Duizenden schoonmakers, verpleegkundigen, artsen, beleidsmedewerkers en vele vrijwilligers werken keihard om de besmettingen met het Corona-virus in te dammen en mensen in nood te helpen. En net als vele anderen staat ook bij mijn profielfoto de slogan ‘be responsible, stay home, protect the others’. Dit houdt concreet in dat diverse concerten en evenementen worden geannuleerd of verzet. De pianolessen ga ik zo goed mogelijk virtueel/online proberen vorm te geven. Een interessante uitdaging!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de concerten en workshops die verzet zijn? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van GLine Musics door eenvoudig een berichtje te sturen naar glinemusics@outlook.nl. Deze nieuwsbrief wordt zo’n vijf keer per jaar verstuurd.

Samen met Eric en Abigail van The Macaron Project, hebben we een positieve oplossing gevonden voor het uitstellen van het concert: ‘als u niet naar ons kunt komen, dan komen we naar u!” We hebben een opname gemaakt om jullie te verrassen met twee kleine muziekvideo’s, te beluisteren via deze link:

https://www.youtube.com/watch?v=V-JyevoUC_w (Perdon)

https://www.youtube.com/watch?v=-WzVpju-hOg (La chanson des vieux amants)

Veel plezier en luistergenot bij het bekijken van de video’s en graag tot ziens in goede gezondheid!

Met muzikale groet,

Ghislaine Mommer