Repeteren voor het bevrijdingsconcert

De eerste gezamenlijke repetitie voor het bevrijdingsconcert met Harmonie St.Gertrudis (Wijlre), mannenkoor St.Caecilia (Gulpen) en Ghislaine Mommer (solozang) was een schot in de roos. Na twee maten kregen toeschouwers al kippenvel!

Op zaterdag 14 september vindt het concert plaats in het Wielderhoes. Het is een grandioze afsluiting van de bevrijdingsdag in Gulpen-Wittem die begint met een historische toertocht door alle kerkdorpen van Gulpen-Wittem.

Beide muziekgroepen o.l.v. Roel Meessen en Renate Rothbauer spelen afwisselend samen en apart. Clemens Hoffman zorgt voor de pianobegeleiding en GLine Musics (Ghislaine Mommer) verzorgd de presentatie en solozang.

Deze bevrijdingsdag wordt georganiseerd door ‘Patform 75 jaar bevrijding Gulpen-Wittem’.