CD-actie!

De concerten lagen stil, maar de chansons bleven klinken! Clemens en Ghislaine doken namelijk de studio in en dat resulteerde in een cd met zeven prachtige chansons.

Zodra de corona-maatregelen versoepelen gaan we de cd releasen met een bijzonder concert. Maar je kunt de cd nu al bestellen. Je ontvangt dan van ons eind januari een gesigneerd exemplaar. En zit jouw bestelling bij de eerste 20? Dan krijg jij een speciale uitnodiging voor onze cd-release. De eerste 50 bestellingen dingen mee naar een gratis online chansonconcert! Wacht dus niet te lang en bestel de cd door een mail te sturen naar: centmillechansons@outlook.com. (Je hoeft nog niet te betalen.)

Over de cd:

De cd straalt nostalgie uit met een ‘touche de nouvelle vague’: bekende chansons worden namelijk aangevuld met twee prachtige eigen nummers. Deze zijn speciaal voor Cent Mille Chansons geschreven door pianist en singer-songwriter Clemens Hoffman. Uiteraard konden de prachtige Franse klanken van Huub Heijnens op accordeon niet ontbreken op deze cd. En zangensemble WBN8 zorgt voor een ‘expérience supplémentaire’ bij het lied Tu te reconnaîtras.

Met dank aan Chris Remmers voor zijn professionaliteit, geduld en de prachtige registraties van de studio- en live opnames. Kijk voor meer informatie op: www.fijngeluid.nl.

Kosten: € 10,- excl verzendkosten

Les chansons:

  • Ma vie c’est toi – Clemens Hoffman, tekst : Clemens Hoffman
  • Le pont Mirabeau – Clemens Hoffman, tekst : Guillaume Apollinaire
  • Voir un ami pleurer – Jacques Brel
  • Les moulins dans mon cœur – Michel Legrand
  • Vivre / Laat me – Serge Reggiani / Ramses Shaffy
  • La montagne / Het dorp – Jean Ferrat / Wim Sonneveld
  • Tu te reconnaitras – Anne Marie David