Trio Troisième

Nettie Smeets – dwarsfluit
Jo Smeets – gitaar, zang

Ghislaine Mommer – zang, piano

De muziekstijl van Trio Troisième is lichte(re) muziek waarbij de inhoud van de teksten een grote rol spelen. Ghislaine zingt in verschillende talen, zoals Nederlands, Frans, Engels en Spaans. De arrangementen zijn van eigen hand, geschreven door Jo en Ghislaine. Hierdoor krijgen de composities een heel eigen karakter. Het trio speelt ook tijdens uitvaarten (klik gerust op de link.)
Op het programma staan werken van Karin Bloemen, Wende Snijders, Mercedes Soda, Michel Fugain en Reinhard Mey.

Muziek speelt een grote rol in het leven van de drie musici. Nettie speelt van jongs af aan op hoog niveau dwarsfluit en Jo en Ghislaine hebben met een afgeronde conservatoriumopleiding van de muziek hun beroep gemaakt. Naast trio Troisième dirigeert Jo diverse koren. Nettie begeleidt hem hierbij op dwarsfluit. Samen spelen ze in trio Vivente.

 

Naam van het trio: De leden van Trio Troisième leerden elkaar jaren geleden kennen in het combo van Vocalgroup Magan. Daarnaast speelden ze samen in diverse ensembles en bij uiteenlopende gelegenheden. Sinds 2015 treden ze weer geregeld samen op. Gevoelsmatig is hiermee een derde fase ingegaan. Vanuit deze gedachte is de naam ‘Troisième’ ontstaan.

Meer info over Jo en Nettie: www.triovivente.nl

Neem voor meer informatie, mogelijkheden en beschikbaarheid gerust contact op via onderstaande contactgegevens.