L3

Erwin Lennarts – zang
Ghislaine Mommer – piano, gitaar, zang
Huub Heijnens – accordeon, basgitaar, zang

L3 staat voor Limburgse Luister Liedjes. Maar ook voor de L van Liefde. Liefde voor de muziek, voor het leven, voor ‘zij die het dichtst bij ons staan’ en natuurlijk voor Limburg.
Erwin schrijft de teksten van dit trio. Deze teksten zijn geïnspireerd op het dagelijks leven en ervaringen of herinneringen uit het verleden. Soms confronterend, dan weer met een glimlach. Openhartig en eerlijk. Weemoedig en soms ook kritisch. Ghislaine en Huub componeren de muziek. Ze worden daarbij geïnspireerd door de Limburgse teksten van Erwin. Ieder lied doorloopt zo een eigen proces waarbij op zoek wordt gegaan naar nieuwe, creatieve muzikale ideeën. Gedrieën voeren ze de liederen uit met zang, piano, accordeon, basgitaar en gitaar. Hun handelsmerk is de driestemmige zang. Het repertoire is afwisselend van ballad tot tango, van uptempo tot rustige nummers. Indien gewenst kan het repertoire ook uitgebreid worden met nummers uit het easy listening-genre of Limburgse evergreens nummers.

Reactie van een toehoorster tijdens het ‘Zing Sjtillekes’-concert bij kasteel Cartils – 13-09-2020:
Vr hebbe genote. Mooie geveulige muziek en teksten! Oetvergroetinge van klein momenten van ut leive die dr echt toe doon me neet doer ekerein opgemerkt – Gret Wolfs
(Vertaling: We hebben genoten. Mooie, gevoelige muziek en teksten! Uitvergrotingen van kleine momenten van het leven die er echt toe doen maar niet door iedereen opgemerkt)

Bekijk deze opname en neem voor meer informatie, mogelijkheden en beschikbaarheid gerust contact op via onderstaand formulier.