Nieuws

Onderstaand vindt u het laatste nieuws, verslagen en aankondigingen van concerten en evenementen.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg Gline Musics op Facebook of Instagram.


Dag van de Piano 2019 – persbericht door Jef Bonten


Jef Bonten schreef een mooi artikel met helder overzicht over de Dag van de Piano, tweede editie, in de Kopermolen in Vaals op zaterdag 21 september 2019.

Read More


Grande Finale Bevrijding Gulpen-Wittem – persbericht Jef Bonten


Het slotconcert, als Grande Finale van 75 jaar bevrijding, is de swingende afsluiting van de bevrijdingstoertocht door de tien kerkdorpen van Gulpen-Wittem. GLine Musics coördineert, presenteert en soleert tijdens dit feestelijke slotconcert.

Read More


Repeteren voor het bevrijdingsconcert


De eerste gezamenlijke repetitie voor het bevrijdingsconcert was een schot in de roos: na twee maten kregen toeschouwers al kippenvel. Een mooie symbiose van solozang (Ghislaine), harmonie (Wijlre) en mannenkoor (Gulpen).

Read More


Cent Mille Chansons kijkt vooruit…


Clemens en Ghislaine maken furore met hun chansonsprogramma. Maar stilstaan is geen optie: er zijn te veel nieuwe plannen en ambities die besproken moesten worden!

Read More


AMeeZing Porta 2019 gaat van start!


AMeeZing Porta - koorzanger voor één dag is een workshopdag waarbij samen zingen centraal staat.

Read More


Video van Cent Mille Chansons staat online


Een tipje van de sluier: promotievideo van twee Franse Chansons

Read More


On chante!


Dit weekend stonden twee concerten met Franse Chansons op het programma: de warme stem en bezielende presentatie van Ghislaine Mommer (zang) en het virtuoze pianospel van Clemens Hoffman zorgde wederom voor groot succes!

Read More


Nieuwsbrief 2018


Met het nieuwe jaar voor de boeg is het goed om terug te blikken op de muzikale activiteiten van GLine Musics. Een bewogen jaar met veel uitdagingen, en genoeg kansen scheppend voor nieuwe ervaringen.
Nieuwsgierig geworden? Lees dan de nieuwsbrief.

Read More


GLine Musics krijgt hulp!


Fantastisch nieuws: acquisitie voor het programma Cent Mille Chansons is in goede handen nu Mariëlle Monsuwé dit heeft opgepakt. Met veel toewijding versterkt zij het team. En met succes!

Read More


GLine Musics in de studio


GLine Musics dook de studio in met L3 én met Trio Troisième. Dat was hard werken maar meer dan de moeite waard! De nummers van L3 zijn inmiddels te beluisteren via iTunes en diverse Limburgse radiostations.

Read More