Nieuws

Onderstaand vindt u het laatste nieuws, verslagen en aankondigingen van concerten en evenementen.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg Gline Musics op Facebook of Instagram.


AMeeZing Back on Stage!


Een heerlijke middag met samenzang, bodypercussie en beweging. AMeeZing was Back on Stage tijdens de Limburgse Koordag 2021 in Roermond.

Read More


Des vins et des chansons


Franse wijnen en chansons: ils correspondent parfaitement. Daarom organiseert Plan B wijnwinkel samen met Cent Mille Chansons wijnconcerten. Een streling voor tong, oor en ziel.

Read More


Piano-examens: geslaagd!


Oefening baart kunst, zéker bij piano spelen! Vier kanjers gingen de uitdaging aan trakteerden de jury op een prachtig piano-examen. Dat werd beloond met een mooi diploma. Van harte gefeliciteerd!

Read More


AMeeZing#snack om mee te zingen!


Een AMeeZing#snack is een karaoke waarbij we meerstemmig het lied 'Love shine a light' zingen. Na het eerste couplet ga jij alleen verder met de hoofdmelodie. Wij doen de rest.

Read More


Nieuwsbrief dec. 2020


In deze interactieve nieuwsbrief wordt de lezer meegenomen aan de hand van diverse luister-, kijk- en musiceertips. Ook wordt beschreven hoe GLine Musics het jaar 2020 beleefde en wat de vooruitzichten zijn voor 2021.

Read More


AMeeZing#aperitief


Steun AMeeZing Projects in haar missie om het samen zingen te blijven stimuleren. En doe mee met deze 'Sunday Singalongs'!

Read More


AMeeZing#opTV


Zing mee met onze Kerstcanon op L1 TV: bekijk de video's waarbij we een leuke canon instuderen en daarna meerstemmig gaan zingen met AMeeZing en ons TV-koor!

Read More


CD-actie!


De concerten lagen stil, maar de chansons bleven klinken! Clemens en Ghislaine doken namelijk de studio in en dat resulteerde in een cd met zeven prachtige chansons.

Read More


Un poème


Cent Mille Chansons zoekt gedichten in het Frans voor het nieuwe chansonprogramma. Ben jij ook verliefd op de Franse taal en schrijf je gedichten of liedteksten? Schroom dan niet om deze aan ons voor te leggen, wie weet krijgen ze een mooie rol in ons nieuwe chansonprogramma.

Read More


GLine Musics te gast bij Emil (L1)


GLine Musics te gast bij L1 Radio voor een diepgaand interview over haar passie: Muziek! Maar ook over verbinding zoeken door samen te musiceren. Vooral luisteren dus.

Read More