Nieuws

Onderstaand vindt u het laatste nieuws, verslagen en aankondigingen van concerten en evenementen.
Wilt u op de hoogte blijven? Volg Gline Musics op Facebook of Instagram.


AMeeZing#aperitief


Steun AMeeZing Projects in haar missie om het samen zingen te blijven stimuleren. En doe mee met deze 'Sunday Singalongs'!

Read More


AMeeZing#opTV


Zing mee met onze Kerstcanon op L1 TV: bekijk de video's waarbij we een leuke canon instuderen en daarna meerstemmig gaan zingen met AMeeZing en ons TV-koor!

Read More


CD-actie!


De concerten lagen stil, maar de chansons bleven klinken! Clemens en Ghislaine doken namelijk de studio in en dat resulteerde in een cd met zeven prachtige chansons.

Read More


Un poème


Cent Mille Chansons zoekt gedichten in het Frans voor het nieuwe chansonprogramma. Ben jij ook verliefd op de Franse taal en schrijf je gedichten of liedteksten? Schroom dan niet om deze aan ons voor te leggen, wie weet krijgen ze een mooie rol in ons nieuwe chansonprogramma.

Read More


GLine Musics te gast bij Emil (L1)


GLine Musics te gast bij L1 Radio voor een diepgaand interview over haar passie: Muziek! Maar ook over verbinding zoeken door samen te musiceren. Vooral luisteren dus.

Read More


AMeeZing#Wishes Leans on YOU!


AMeeZing#Wishes is een gratis en online koorproject waar iedereen aan mee kon doen. In dit nieuwsitem staat alle informatie.

Read More


Lezingen met muziek


Drie thema-bijeenkomsten over 'omgaan met verlies' door Arthur Nijsten, uw gids bij afscheid, worden georganiseerd voor zorgmedewerkers en andere geïnteresseerden. GLine Musics ondersteund deze bijeenkomsten met haar zang en pianospel.

Read More


Franse klanken bij L1 radio


Cent Mille Chansons was te gast bij L1 Cultuurcafé.

Read More


AvondTuurtje


Op woensdag 16 september organiseert Cent Mille Chansons een uniek openluchtconcert: een AvondTuurtje!

Read More


En…. smile!


Tijdens en na de derde 'Pique-nique et Musique' werden in het mooie Limburgse landschap enkele foto's gemaakt van de musici.

Read More