AMeeZing#wishes

Helaas is de aanmelding voor dit project gesloten. Mocht je interesse hebben om een volgende keer mee te doen, stuur dan een mail naar: ameezingprojects@outlook.com. We houden je dan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen door middel van onze nieuwsbrief.

Kijk ook op de website van AMeeZing Projects:     www.ameezing-projects.com

 

AMeeZing#wishes is een online koorproject. Iedereen die het leuk vindt om te zingen kan gratis meedoen. En je krijgt er iets moois voor terug! Download dus snel je partituur en studeer je stem in. Neem vervolgens je zangpartij op en stuur dit geluidsfragment met een leuke foto naar ameezingprojects@outlook.com. Wij zorgen voor een unieke videoclip die jij als digitale wenskaart kunt sturen naar al je vrienden en familieleden. Maar beter nog: bekijk eerst eens even dit filmpje: ‘AMeeZing#Wishes in een notendop (klik op de link of op de foto hiernaast).

Hoe ga je te werk:
Stuur een mail naar het mailadres van jouw stemsoort (zie het overzicht hieronder). Je krijgt een reply-mail met partituur en video. Download de partituur print deze uit. Oefen vervolgens samen met Jo en Ghislaine via de repetitie-video (1) je partij. Beheers jij je partij? Dan kun je oefenen en je stem opnemen met de recording video (2). Hoe je dat moet doen staat beschreven op de eerste pagina van je partituur.

Stuur samen met je opname één foto mee die voor jou ‘Lean on me’ uitbeeldt. De foto’s van alle deelnemers plaatsen we bij de muziek. Terwijl de muziek klinkt, komt er dus steeds een nieuwe foto in beeld. Klik hieronder op het logo, dan zie je een filmpje ter inspiratie en meer uitleg over de foto:

 

Leerlingen van het Porta Mosana College leveren een prachtige bijdrage bij dit project: zij hebben extra koorpartijen ingezongen. Bij deze dus heel veel dank aan het Porta Mosana College en ook aan stichting BALKnet, VNKL en Dela voor alle (financiële) steun en adviezen.

Graag tot zings bij deze online AMeeZing#wishes!

Namens het AMeeZing Team:
Jo Annemans – Ghislaine Mommer – Katelijne van den Boorn – Richard Quaden

AMeeZing Projects
KVK-nummer: 69972451
Industrieweg 2 – 6321 BP – Wijlre
ameezingprojects@outlook.com
06-52888276 / 06-29032426

N.B. De partituren en orkestband zijn aangekocht bij musicnotes en musicalcreations.
© Lean on me, SATB –  Arr Tim Davis, Adam Anders & Roger Emerson (www.musicnotes.com)
© Lean on me, instrumental version (www.musicalcreations.com)