AMeeZing Projects


AMeezing Projects wil zo veel mogelijk mensen te laten ervaren hoe fijn het is om samen muziek te maken. AMeeZing Projects organiseert daarom jaarlijks laagdrempelige zangactiviteiten om zodoende het samen zingen in al zijn facetten te bevorderen.

De derde editie van AMeeZing Porta – koorzanger voor één dag vindt plaats op ….. (datum wordt z.s.m. bekend gemaakt) op het Porta Mosana College in Maastricht. Maximaal 75 personen van 12 tot 102 jaar kunnen zich inschrijven voor deze dag waar samenzang centraal staat. Ook wordt gewerkt aan zangtechnieken en performance. Onze enthousiaste workshopleiders zijn: Jo Annemans en Ghislaine Mommer.

Bekijk hier de video-aankondiging met sfeerbeelden van AMeeZing Porta 2019.

Wanneer      Zondag … april 2021
Waar              Porta Mosana College – Oude Molenweg 130 – 6228 XW Maastricht
Tijdstip         10.00 tot 17.00u
Kosten          €32,50 p.p. inclusief lunch en partituren
Tickets          Bestel hier uw kaarten via Tickli (de link wordt z.s.m. actief gemaakt)

Let op: de deadline voor inschrijving is zondag … maart 2021. Bestel uw kaarten dus op tijd!

AMeeZing On Tour
Maar er is meer… Het AMeeZing-team is ondertussen druk bezig met het organiseren van verschillende workshops op locatie: een workshopmiddag of -avond waarbij in 2 of 3 uur prachtige, swingende maar ook verstilde werken worden ingestudeerd in Heerlen, Vaals of Wijlre. Dus: hou je van zingen? Kom dan naar de AMeeZing workshops On Tour bij jou in de buurt. Of boek ons voor een fantastische muzikale winteravond!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief via: ameezingprojects@outlook.com of bekijk onze AMeeZing nieuwsbrief oktober 2019 . Neem ook een kijkje op de website van AMeeZing Projects (www.ameezing-projects.com) of onze FaceBook- en Instagram-pagina.

Graag tot zings bij AMeeZing Projects!

 

AMeeZing Projects
KVK-nummer: 69972451
Industrieweg 2 – 6321 BP – Wijlre
ameezingprojects@outlook.com
06-52888276 / 06-29032426