AMeeZing#snack om mee te zingen!

Zing jij de solo? Dan zingen wij met je mee!

In deze corona-tijd kunnen we al heel lang niet meer samen zingen. En omdat we niet kunnen wáchten om ons trouwe AMeeZing-publiek te ontmoeten hebben we AMeeZing#snacks bedacht: bekende karaoke-songs met mooie meerstemmigheid waarbij jij thuis de eerste stem zingt en Jo en GLine daarbij ondersteunen met de meerstemmige backing vocals. Lees de tekst mee en zing de eerste stem mee van deze songfestivalhit: ‘Love shine a light’- Katrina and the waves (klik op de titel). En krijg je er geen genoeg van? Zing dan ook mee met ‘Let it be”- the Beatles of andere snacks die binnenkort gepubliceerd worden via de site www.ameezing-projects.com .

Deze nummers en nog veel meer mooie songs zingen we tijdens de AMeeZing workshops, ook online. Kijk in de agenda voor meer info.