AMeeZing#aperitief

De missie GLine Musics en AMeeZing Projects is sterker dan ooit tevoren: het samen zingen in al zijn facetten bevorderen. Als non-profit organisatie zijn ze daarbij volledig afhankelijk van opdrachten en giften. Mede door de steun van hun publiek kunnen zij deze doelstelling verwezenlijken. In de eerste plaats door workshops te bezoeken, maar ook door te steunen met een jaarlijkse donatie.

Speciaal voor de donateurs worden als dank enkele online zangworkshops georganiseerd: AMeeZing#aperitief. Dit zijn zangsessies waarbij GLine en Jo Annemans de deelnemers volop laat meezingen met bekend en minder bekend repertoire. Deze vinden plaas op zondagochtend van 11-12u.

Meer informatie staat op de webpagina: www.ameezing-projects.com/steun-ons.html

en de agenda: www.ameezing-projects.com/agenda.html