GLine Musics te gast bij Emil (L1)

Iedere zondagavond praat Emil Szarcowicz op L1 Radio met een gast uit de muziekwereld. Op 15 november was Ghislaine in de uitzending. Onderwerpen die voorbij kwamen zijn de bijzondere optredens, evenementen en educatie bij GLine Musics, maar ook het lesgeven op het Porta Mosana College. Er werd dieper ingegaan op Cent Mille Chansons en AMeeZing Projects, de pijlers van haar muziekatelier. En verder spraken Emil en Ghislaine over muziek en hersenen, gevoel en verbinding. Het was een diepgaand interview met veel passie, tempo en emotie. Dit alles op basis van een aantal muziekkeuzes die best gewaagd te noemen zijn. Terugluisteren kan  via deze link (klik)., dus laat je verrassen!

Uitzending:
Zondag 15 november van 18-19u op L1 Radio

Herhaling:
Dinsdag 17 november van 22-23u op L1 Radio