AMeeZing Nieuws

AMeeZing leeft! We zitten en zingen niet stil, want in aanloop naar AMeeZing Porta 2020, zijn er interessante samenwerkingsverbanden opgestart. Daarover informeren we je met deze nieuwsbrief. Veel leesplezier en hopelijk tot zings bij één van onze workshops.

AMeeZing Porta 2020 “Koorzanger voor één dag” (jaargang 3)
De unieke aanstekelijke match Ghislaine Mommer en Jo Annemans nemen zangers voor één dag mee in de wereld van meerstemmige muziek. Met aandacht voor stemtechniek en performance laten ze jullie al zingende opnieuw kennis maken met pop, klassiek en alles daartussenin. Voor deze belevenis hoef je geen geoefende koorzanger te zijn.

Aanvullende informatie:
Datum en tijd: Zondag 5 april 2020 – 10.00 tot 17.00u
Toegangsprijs: € 32,50 incl. drank, lunch en partituren
Locatie: Porta Mosana College Maastricht
Tickets: Koop hier tickets voor AMeeZing Porta 2020 (gebruik evt. de zoekfunctie: ameezing)

Kijk voor de het laatste nieuws op de website en onze FaceBook pagina. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar: ameezingprojects@outlook.com.

AMeeZing SCHUNCK
Hou jij van zingen? Wij ook! Vooral als we samen met anderen kunnen zingen. Bij AMeeZing SCHUNCK bieden wij je een middag met zangworkshops voor ervaren én onervaren zangers en zangeressen. Drie professionele en enthousiaste workshopleiders staan garant voor een muzikale zondag.

Je maakt vooraf een keuze voor twee workshops:

  • Sing & Move with African groove – Jo Annemans
  • Vive la France – Ghislaine Mommer
  • Jazz zingen – Ellen Bliek

Aanvullende informatie:
Datum en tijd: Zondag 26 januari 2020  13.30 tot 17.00u
Locatie: SCHUNCK Glaspaleis Heerlen
Tickets: Koop hier je ticket voor AMeeZing SCHUNCK

AMeeZing Kopermolen
AMeeZing Projects organiseert samen met de Kopermolen in Vaals een middag om het samen zingen in al zijn facetten te bevorderen.  Deze locatie heeft een bijzondere uitstraling en prachtige akoestiek waarbij het heerlijk is om samen te zingen. We werken aan mooie nummers uit de lichte muziek waarbij aandacht is voor een vocale warming-up, zangtechnieken en performance. Zangervaring of notenlezen zijn geen vereiste: iedereen die van zingen houdt is van harte welkom.

Elke deelnemer ontvangt bij aanvang een map met de koorpartituren en teksten.

Aanvullende informatie:
Datum en tijd: Zondag 9 februari 2020 van 11.00 tot 16.00u
Locatie: Kopermolen Vaals
Meer informatie en ticketverkoop: binnenkort op de website van de Kopermolen.

AMeeZing Projects
Industrieweg 2 – 6321 BP  Wijlre – tel.: 06-52888276
ameezingprojects@outlook.com
KvK nr.: 699.72.451 – rek.nr.: NL85 RBRB 0706 4237 98