On chante!

FRANSE CHANSONS, EEN GROOT SUCCES!

Dit weekend speelden Ghislaine en Clemens de sterren van de hemel tijdens een concertavond en lunchconcert. Zaterdag voor de ‘jonge’ ‘oud’-personeelsleden van het Sophianum (VOPS) en zondag tijdens een Frans dinerconcert in Parc Imstenrade. Beide concerten waren een groot succes, gezien de enthousiaste reacties van het publiek. Tijdens het luistergedeelte kwamen veel nostalgische herinneringen boven drijven en werd hier en daar een traantje weggepinkt. In het tweede gedeelte werd door iedereen meegezongen met bekende Franse Chansons, zoals: ‘Pour un flirt’, ‘J’attendrai’ en “Aux Champs Elysées”. Zangensemble WBN8 ondersteunde het publiek op ludieke wijze.

Mariëlle, contactpersoon van Hoffmans Vertellingen, maakte de bijgevoegde mooie sfeerimpressies.

Een woord van dank voor de voortreffelijke organisatie aan het bestuur van Stichting VOPS – Sophianum en Liesbeth Bijlmakers en Joost Mullenders – Parc Imstenrade/restaurant La Valeur.