Cent Mille Chansons in Vaals (1 sept. ’18)

Cent Mille Chansons, een avond vol liefde, passie en nostalgie.

Zaterdag 01 september 2018

Heerlijk geurende lavendel velden, lekker eten, een goed glas wijn en natuurlijk prachtige Chansons. Dat is Frankrijk zoals we het kennen. Dit gevoel brachten Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman in de Kopermolen op zaterdag 1 september. Bekende en minder bekende Franse Chansons werden afgewisseld met een minicollege door Luc Buise, docent Frans, zanger en ‘Francofiel’ in hart en nieren.

Onvergetelijke melodieën als ‘Pour un flirt’, ‘La vie en rose’ en ‘Aux champs Elysées’ zijn er om gezongen te worden. Daarom kon en mocht iedereen na de pauze meezingen met speciaal hiervoor geselecteerde chansons.Het publiek werd hierbij muzikaal ondersteund door zangensemble WBN8.

De culinaire aankleding was in goede handen bij Ton Ooms van de Kopermolen; zonder een goed glas wijn en een Frans getint hapje zou deze avond niet compleet zijn geweest. Het was kortom een uitverkochte avond die niemand had willen missen. Deze succesformule belooft een jaarlijks terugkerend evenement te worden in de Kopermolen in Vaals. Maar wees er snel bij, want het concert is in korte tijd uitverkocht. Wilt u als eerste op de hoogte worden gesteld van dit concert? Stuur dan een mail naar info@glinemusics.nl