Cent Mille Chansons: een chansonavond vol liefde, passie en nostalgie!

 

 

De interesse voor het Franse chanson groeit elk jaar in de zomermaanden. Geholpen door de goed beluisterde uitzendingen van Radio Tour de France en door het ultieme vakantiegevoel. Ellen Ten Damme wist het publiek vorig jaar te boeien met haar Franse Chansons in een uitverkocht Parkstadtheater in Heerlen. Ghislaine Mommer (zang) en Clemens Hoffman (piano) zijn zelf grote liefhebbers van het Franse Chanson. Als duo Hoffmans Vertellingen nemen ze u mee op reis naar het passievolle en ondoorgrondelijke Frankrijk. Het Franse Chanson leeft als nooit tevoren.

Doordat beide musici een afgeronde conservatoriumopleiding hebben genoten en met veel enthousiasme het publiek weten mee te nemen op een muzikale reis, staan zij als duo Hoffmans Vertellingen garant voor een gezellige, onvergetelijke en muzikale avond van hoog niveau. Zij bieden u een Franse avond in meerdere delen:

  • Hoffmans Vertellingen brengt tijdens het concertgedeelte bekende en minder bekende Franse Chansons ten gehore
  • Luc Buise, docent Frans, zanger en ‘Francofiel’, kan indien gewenst een minicollege geven over het Franse Chanson
  • Onvergetelijke melodieën als ‘J’attendrai’, ‘La vie en rose’ en ‘Sous le ciel de Paris’ zijn er om gezongen te worden. Daarom kan en mag iedereen meezingen met de chansons die speciaal hiervoor geselecteerd zijn. Het liedjesboek dat hierbij gebruikt wordt is in de prijs inbegrepen

Wilt u een bijzonder evenement organiseren voor uw gasten waarbij zij kunnen genieten van een hoogwaardig luisterconcert én uitleg over de wereld van de Franse Chansons én meezingen met bekende Franse Chansons?
Neem dan contact op met GLine Musics via het contactformulier op deze site of bel: 06-52888276.