Ghislaine treedt op als zangeres en pianiste tijdens concerten en bedrijfsevenementen.
Ze luistert huwelijken, vernissages, diners, recepties en andere gelegenheden op.
Daarbij stemt zij repertoire en stijl af op de gevraagde sfeer en persoonlijke voorkeuren.

Er is keuze uit diverse ensembles:

Hoffmans Vertellingen

zang / piano

Samen met Clemens Hoffman worden uitersten in de muziek opgezocht: klassieke liederen, Franse chansons, popmuziek en kleinkunst worden afgewisseld met eigen composities. Een optreden zorgt voor luistergenot van hoog niveau.

Lees meer

Trio Troisième

zang / gitaar / dwarsfluit / piano

Trio Troisième bestaat uit Ghislaine, Nettie Smeets en Jo Smeets. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Franstalige en Engelstalige luisterliedjes van bijvoorbeeld Karin Bloemen, Wende Snijders en Michel Fugain.

Lees meer

L3

zang / piano / bas / accordeon

L3 staat voor Limburgse LuisterLiedjes. De teksten zijn geschreven door Erwin Lennarts. Ghislaine Mommer en Huub Heijnens hebben de muziek gecomponeerd. Uitvoering in meerstemmige zang, met piano, basgitaar en accordeon.

Lees meer

Van Dinther

zang / piano

Dat Julie van den Boorn een prachtige stem heeft werd al op de basisschool opgemerkt. Sinds enkele jaren musiceert Julie samen met Ghislaine. Popmuziek, maar dan wel gebracht op een bijzondere manier. Herkenbaar, maar toch altijd net een beetje anders.

Lees meer

WBN8

zang 

WBN8 is ontstaan toen een vriendengroep waarin muziek een grote rol speelde besloot eens per maand samen te gaan zingen. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige (pop)muziek en gospels uitgevoerd in 4- en 5-stemmige zang, onder muzikale leiding van Ghislaine.

Lees meer

GLine & Friends

zang / piano

Ghislaine speelt ook samen met andere musici. Bijvoorbeeld met jazzgitarist Joep van Leeuwen.

 

Kijk voor meer informatie bij ‘Nieuws en Agenda’.

Lees meer